Μπαράζ επαφών Σαμαρά με τραπεζίτες και εφοπλιστές από Δευτέρα - iefimerida.gr

Μπαράζ επαφών Σαμαρά με τραπεζίτες και εφοπλιστές από Δευτέρα

Μπαράζ επαφών Σαμαρά με τραπεζίτες και εφοπλιστές από Δευτέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο γύρο επαφών ξεκινάει από τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα συναντηθεί διαδοχικά με εκπροσώπους του τραπεζικού και εφοπλιστικού κλάδου, ενώ θα έχει συζήτηση και με τη διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Ο πρωθυπουργός θα δεχθεί στις 10 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου τη διοίκηση του ΤΧΣ και τις διοικήσεις των τεσσάρων συστημικών τραπεζών «Εθνική», «Eurobank», «Alpha» και «Πειραιώς», παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Κεντρικό θέμα αναμένεται να είναι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις με την μεταβίβαση της Protn Bank και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην Eurobank.

Στις 18:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ενδιάμεσα αναμένεται να έχει συνεργασία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, Γιάννη Κασουλίδη, όπου αναμένεται να συζητηθούν τρέχοντα ζητήματα της κυπριακής πλευράς, αλλά και όλες οι εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ