Πετάει για Ρώμη ο Σισέ - iefimerida.gr

Πετάει για Ρώμη ο Σισέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα ημερών, ίσως και ωρών, αναμένεται να είναι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο. Ο μάνατζερ του Γάλλου επιθετικού βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ ο 30χρονος στράικερ έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά του.

Πάνω από 2.2 εκατομμύρια ευρώ οι αποδοχές του παίκτη μαζί με τα μπόνους, ενώ οι «πράσινοι» θα εισπράξουν ένα ποσό περί τα 5.5-6 εκατομμύρια ευρώ.

Τα ιταλικά Μέσα μάλιστα γράφουν για πλήρη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και με την πλευρά του Σισέ, ωστόσο η ανακοίνωση της μεταγραφής ίσως καθυστερήσει λίγο, μέχρι να παραχωρηθεί ο Φλοκάρι (σ.σ. ενδιαφέρονται Πάρμα και Τζένοα) ή/και ο Ρόκι. Έτσι λοιπόν μετά από τη διετή παρουσία του στην Ελλάδα ο Γάλλος σούπερ σταρ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Ρώμη. Στην Ιταλία θεωρείται τελειωμένη η μετεγγραφή, ωστόσο ο μάνατζερ που χειρίζεται την υπόθεση τόνισε πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ