Να περάσει ο... επόμενος – Το 4/4 έκανε η Εθνική ομάδα Νέων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα - iefimerida.gr

Να περάσει ο... επόμενος – Το 4/4 έκανε η Εθνική ομάδα Νέων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Να περάσει ο... επόμενος – Το 4/4 έκανε η Εθνική ομάδα Νέων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασταμάτητη είναι η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ. Ούτε η Λιθουανία στάθηκε ικανή να φρενάρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που κέρδισε με 77-74 την αντίπαλό της και ολοκλήρωσε αήττητη την πρώτη φάση της διοργάνωσης στο Ταλίν.

Με την τέταρτη νίκη της στις ισάριθμες αναμετρήσεις ως τώρα η ομάδα του Κώστα Μίσσα πήρε την πρώτη θέση στον Α' ομιλο, κάτι οπυ σημαίνει πως ο επόμενος αντίπαλός της- τη Δευτέρα- θα είναι η ομάδα που θα πάρει την τρίτη θέση στον Β' όμιλο.

Η Εθνική ξεκίνησε εντυπωσιακά καταφέρνοντας να ολοκληρώσουν το πρώτο μέρος με πλεονέκτημα 12 πόντων (39-27). Ομως η κακή αμυντική λειτουργία της στο τρίτο δεκάλεπτο επέτρεψε στους Λιθουανούς όχι μόνο να καλύψουν τη διαφορά, αλλά και να προηγηθούν 55-49. Στην τελευταία περίοδο πάντως οι διεθνείς συνήλθαν και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη (77-74).

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με 27 πόντους, 19 πέτυχε ο Παπαπέτρου, ενώ έναν πόντο σημείωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ