Τα ζώδια τoυ Σαββάτου 13 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια τoυ Σαββάτου 13 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημιουργούνται πλέον οι κατάλληλες συνθήκες που μπορούν να σας δώσουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄αυτό βάλτε τα δύνατα σας, για να φέρετε θεαματικά αποτελέσματα. Μην αποφασίστε να αλλάξετε χώρο εργασίας τώρα, γιατί τα άστρα δεν σας ευνοούν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και θα την ανανεώσουν. Προσέξτε μια τάση υπερκαταναλωτικής μανίας που μπορεί να σας πιάσει και να επιβαρύνει τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Θα πρέπει να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση και να αδράξτε τις ευκαιρίες, πριν τις εκμεταλλευτούν άλλοι. Θα πρέπει όμως, να λάβετε υπ΄ όψιν όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε ανάλογα. Παράλληλα, πίεση, διλλήματα και άγχη δεν αποκλείετε να προκύψουν και στο επαγγελματικό επίπεδο. Παρόλα αυτά η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα βρίσκεται σε ισορροπία. Φροντίστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Δίδυμοι

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το ότι δεν ευνοούνται τόσο τα νέα σχέδια , αλλά, όσα έχετε εδώ και καιρό επεξεργαστεί και οργανώσει καλά. Επενδύσεις ή σημαντικές αγορές δεν θα ήταν ενδεδειγμένο να κάνετε αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, η έντονη ανασφάλεια που θα έχετε δεν θα σας αφήσει να κινηθείτε όπως θέλατε. Παράλληλα, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες αυτές τις ημέρες, που θα σας στηρίξουν στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι όσοι έχετε μόνιμη σχέση, θα ξεκαθαρίστε ορισμένα πράγματα με το ταίρι σας, που σας απασχολούν εδώ και καιρό.

Καρκίνος

Αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις και μάθετε να κάνετε υπομονή. Η σχέση σας με το χρήμα είναι κάπως ιδιόρρυθμη αφού από τη μια το σκορπάτε και από την άλλη το κάνετε το πιο σημαντικό θέμα της ζωής σας. Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας, τα άστρα προβλέπουν ότι θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα βγάλετε ζήλιες και θα θελήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας με το ζόρι στον σύντροφο σας.

Λέων

Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών θα σας απασχολήσει αυτήν την εβδομάδα. Οι στιγμές μεταξύ σας θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση. Προσέξτε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από αυτήν τη λάθος συνεννόηση ειδικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες. Στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές που έχετε με τρίτους, εφορία, δημόσιο γιατί θα υπάρξουν κάποια μπερδέματα. Στον ερωτικό τομέα αποφύγετε ανταγωνισμούς με το σύντροφο σας.

Παρθένος

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορο κέρδος, γιατί το ρίσκο θα είναι μεγάλο και υπάρχει το ενδεχόμενο να ζημιωθείτε. Κρατήστε επιφυλακτική στάση στις καινούργιες γνωριμίες και μην προχωρήσετε αμέσως, γιατί μπορεί να πληγωθείτε αργότερα. Ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και προχωρήστε μπροστά. Προς το τέλος της βδομάδας θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στην επέκταση της δουλειάς σας. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και σταματήστε να γκρινιάζετε και να είστε επικριτικοί απέναντι του.

Ζυγός

Για αυτό διώξτε οτιδήποτε ανασφάλειες και φοβίες έχετε και προχωρήστε ακάθεκτοι για να κατακτήσετε την κορυφή. Έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής, κάτι που θα διαπιστώσετε στο πέρασμα των ημερών. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ίσως μια σχέση που σας απογοήτευσε στο παρελθόν θα σας ξαναδοθεί η ευκαιρία να ανθήσει! Παράλληλα θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Περιορίστε τις σπατάλες. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν είναι κατάλληλλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις.

Σκορπιός

Η συναισθηματική σας ζωή στην καλύτερη περίπτωση φαίνεται ισορροπημένη ενώ δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να έχετε εντάσεις και καβγαδάκια χωρίς λόγω και αιτία. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα μπορέσετε να διεκδικήσετε ΄τα θέλω ΄ σας με επιτυχία ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι, θα ζήσετε πολλές ερωτικές εμπειρίες και συγκινήσεις ,που θα σας ανανεώσουν αυτές τις μέρες. Όσο μπορείτε μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Σχέσεις οι οποίες αποδειχθήκαν προβληματικές μέσα από λάθος συμπεριφορές ή αποκαλύψεις πολύ πιθανόν τώρα να λάβουν τέλος.

Τοξότης

Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος. Θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες και επαφές με κόσμο, που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Οι αδέσμευτοι αυτές τις μέρες δεν αποκλείονται οι επανασυνδέσεις αλλά και οι καινούργιες σχέσεις. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες, εξετάζοντας αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν. Στη δουλειά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι θα εργαστείτε με περισσότερο ζήλο, για να μπορέσετε να πετύχετε σύντομα τους στόχους σας και να καταξιωθείτε στο χώρο σας.

Αιγόκερως

Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε πρέπει να εμπιστευθείτε τις δικές σας δυνάμεις. Έχετε δουλέψει σκληρά το τελευταίο καιρό και ήρθε η ώρα να γευτείτε τους καρπούς των προσπαθειών. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μην ανοίγεστε αμέσως συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, γιατί υπάρχει πιθανότητα να πληγωθείτε. Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες αυτά που νιώθεις για να νιώσεις καλύτερα και εσύ. Στα οικονομικά σας θα κάνετε πολλά έξοδα εν΄όψει εορτών, αγοράζοντας δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υδροχόος

Θα αναλάβετε καινούργιες ευθύνες και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα για να αντεπεξέλθετε. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε προαγωγή αυτή την περίοδο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δεχθείτε προκλήσεις από τους συνεργάτες σας, με συνέπεια να έρθετε πολύ κοντά σε ρήξεις. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας.

Ιχθείς

Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας. Κινηθείτε με διπλωματία και μην χάνετε τον έλεγχο στις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να συναντήσετε στο δρόμο σας. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Προετοιμάστε κατάλληλα και οργανωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στα επαγγελματικά σας, εξετάστε αναλυτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και μετά αποφασίστε.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ