Στουρνάρας: Δεν είδα κάποια αντίδραση από βουλευτές για το πολυνομοσχέδιο - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Δεν είδα κάποια αντίδραση από βουλευτές για το πολυνομοσχέδιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, τα προαπαιτούμενα για την καταβολή των δόσεων από τους δανειστές της χώρας, αλλά και οι κοινωνικές αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει με αφορμή τις απολύσεις στο Δημόσιο.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο Γιάννης Στουρνάρας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων ότι υπήρξαν σοβαρές αντιδράσεις από βουλευτές της συμπολίτευσης, κυρίως για το θέμα του πολυνομοσχεδίου, δήλωσε: «Δεν βλέπω εγώ κάποια αντίδραση. Δεν έχω δει κάποια αντίδραση. Εγώ βέβαια σήμερα δεν ήμουν στη Βουλή. Στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων χθες δεν είδα ισχυρές αντιδράσεις».

Η σύσκεψη εξελίχθηκε σε μία ευρύτερη συζήτηση για την πολιτική επικαιρότητα μέχρι και για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ στις 8 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ