Σαρωτική η Εθνική Νέων – Εκανε το τρία στα τρία απέναντι στην Γεωργία [βίντεο] - iefimerida.gr

Σαρωτική η Εθνική Νέων – Εκανε το τρία στα τρία απέναντι στην Γεωργία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ονειρεμένη αρχή έχει κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων, αφού μετά τη σημερινή του νίκη επί της Γεωργίας έκανε το τρία στα τρία στη διοργάνωση.

Ο αγώνας δεν άρχισε καλά για τους παίκτες του Κώστα Μίσσα που βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ. Οι διεθνείς έδειχναν μπλοκαρισμένοι μέχρι και το ημίχρονο όπου έχαναν για τέσσερις πόντους (37-41).

Μετά την ανάπαυλα όμως η Εθνική Νέων βρήκε τον καλό της εαυτό, αυτό δηλαδή που παρουσίασε στα προηγούμενα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ανέτρεψε γρήγορα το εις βάρος της σκορ και από εκεί και πέρα δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να πάρει τη νίκη.

Το αστέρι της ομάδας, ο Γιάννης Αντετοκούμπο, κινήθηκε σε ριχά νερά αφού οι Γεωργιανοί τον «έκλεισαν» και τον περιόρισαν στους πέντε πόντους. Ενας άλλος Γιάννης ωστόσο οδήγησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη νίκη. Ο λογος για τον Γιάννη Παπαπέτρου που έκανε έξοχη εμφάνιση με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ άλλοι τέσσερις παίκτες της Εθνικής (Μποχωρίδης, Αγραβάνης, Καραμαλέγκος, Καμπερίδης) τελείωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων.

Η εθνική πήρε ένα προβάδισμα 10-12 πόντων από την αρχή του τρίτου οχταλέπτου και φρόντισε να το διατηρήσει μέχρι το τέλος του αγώνα και το τελικό 75-61.

Στα προηγούμενα παιχνίδια της, η Εθνικής Νέων νίκησε τη Σερβία με σκορ 79-73 και την Γερμανία με 65-56.

Επόμενο ματς με τη Λιθουανία το Σάββατο για το τέσσερα στα τέσσερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ