Κατατέθηκε η νέα τροπολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαθεσιμότητα - iefimerida.gr

Κατατέθηκε η νέα τροπολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαθεσιμότητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νέα τροπολογία με την οποία η διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων προωθείται και στις γενικές γραμματείες της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού καθώς και στην γενική γραμματεία Συντονισμού κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επέκταση της διαθεσιμότητας θα γίνει με την ίδια διαδικασία των τριμελών ειδικών υπηρεσιακών συμβουλίων. Η κατάθεση της νέας τροπολογίας ολοκληρώνει την στροφή της κυβέρνησης στο θέμα της πριμοδότησης των αποσπασμένων σε υπουργικά γραφεία δημοσίων υπαλλήλων έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις προ προκλήθηκαν.

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον Bloomberg τόνισε πως «υπάρχει μια σιωπηρή πλειοψηφία εκεί έξω που ελπίζει σε μια πραγματική μεταρρύθμιση. Ανθρωποι που το έχουν χωνέψει. Εχουμε 1,3 εκατομμύρια ανέργων στον ιδιωτικό τομέα. Δεν κοιμάμαι καλά τη νύχτα όταν ξέρω ότι θα χάσουν τη δουλειά τους τόσοι. Δεν είναι εύκολο, ακόμα και από συναισθηματικής απόψεως».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ