Ελεύθερο Wi-Fi σε όλους τους σταθμούς Μετρό - iefimerida.gr

Ελεύθερο Wi-Fi σε όλους τους σταθμούς Μετρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νέος υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κος Ραγκούσης, επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη σήμερα. Ανακοίνωσε ότι υπάρχει έτοιμη μελέτη για την εγκατάσταση Wi-Fi σε όλους τους σταθμούς Μετρό.

Θα πάρουν φωτιά τα smartphones λοιπόν, σε κάθε στάση Μετρό και κεντρικές στάσεις λεωφορείων. Το πρόγραμμα δεν θα είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικό για την οικονομία, και η υλοποίηση του θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει πιλοτικά στον σταθμό του Μετρό Πανεπιστήμιο, αλλά και στις γύρω στάσεις. Σιγά σιγά θα προστίθενται και νέες στάσεις που θα παρέχουν δωρεάν ιντερνέτ , και θα υπάρχει και σχετική ανακοίνωση.

Αν και ήδη υπάρχει λειτουργία ασύρματων δικτύων στις πλατείες: Συντάγματος, Θησείου και Κοτζιά, αλλά αυτό το δίκτυο παρέχεται από την εταιρεία Forthnet. Στο Παρίσι, όπως και σε άλλες πολλές ευρωπαϊκές και παγκόσμιες πρωτεύουσες το ασύρματο ίντερνετ θεωρείται κοινωνικό αγαθό. Ευτυχώς που το καταλάβαμε και εδώ. Ποτέ δεν είναι αργά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ίντερνετ μετρό ΟΑΣΑ wifi ΚΤΕΛ Forthnet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ