Τρίζει ο θρόνος των Google Glasses: Ηρθαν τα Recon Jet και μονοπωλούν το ενδιαφέρον [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρίζει ο θρόνος των Google Glasses: Ηρθαν τα Recon Jet και μονοπωλούν το ενδιαφέρον [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα έξυπνα γυαλιά έρχονται να εκθρονίσουν τα Google Glasses. Αυτή τη φορά το εντυπωσιακό γκάτζετ έρχεται από την εταιρεία Recon η οποία κατασκευάζει τα δικά της γυαλιά με την ονομασία Recon Jet.

Ο θρόνος της Google φαίνεται να τρίζει σημαντικά με τη νέα αυτή άφιξη στις αγορές, αφού παρόλο που η εταιρεία Recon δεν έχει τόσο μεγάλη φήμη όσο η Google, έχει αλλα πλεονεκτήματα, καταφέρνοντας ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη στον αμερικάνικο κολοσσό.

Καταρχάς τα Recon Jet κοστίζουν μόλις 450 δολάρια, δηλαδή ακριβώς τα μισά από τα Google Glasses Explorer Edition. Επίσης διαθέτουν διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz ARM Cortex-A9 , 1GB DDR2 RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρο και οθόνη 16:9 με ανάλυση WQVGA και παρόλαυτά ζυγίζουν μόνο 60 γραμμάρια, ενώ συνδέονται με το smartphone σου μέσω Bluetooth και είναι εξοπλισμένα με GPS και αισθητήρες ταχύτητα, κλίσης κ.α.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ