Στη γαλλική κουζίνα το μπριάμ δεν λέγεται ...μπριάμ, φυσικά, αλλά tian ή κάτι τέτοιο. Η λέξη μπριάμ είναι τούρκικη και ως εκ τούτου οι γάλλοι την αγνοούν.
Ψήνουν όμως μπριάμ σε όλα τα γαλλικά σπίτια και λατρεύουν τη μεσογειακή κουζίνα. Με μια διαφορά: δεν ξαπλώνουν τα λαχανικά να λυώσουν αλλά τα τοποθετούν σε σειρές όρθια, όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο