Αιτήσεις βίζας εισόδου σε άλλη χώρα για γέλια και για κλάματα [λίστα] - iefimerida.gr

Αιτήσεις βίζας εισόδου σε άλλη χώρα για γέλια και για κλάματα [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε άλλο παρά πλήξη αισθάνονται οι υπάλληλοι που εγκρίνουν αιτήσεις για χορήγηση βίζας, αφού πέρα από τους καθιερωμένους λόγους που διαβάζουν όπως τουρισμός, εργασία, λόγοι υγείας κλπ. υπάρχουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις.

Τις πιο αστείες αιτήσεις χορήγησης βίζας εισόδου στη Βρετανία, αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου συνέλεξε η Daily Mirrror φτιάχνοντας μια ξεκαρδιστική λίστα:

  • Ένας Νοτιοαφρικανός ήθελε να επισκεφθεί την Ρουμανία για να κυνηγήσει βαμπίρ.
  • Ένας Βραζιλιάνος έκανε αίτηση βίζας για τη Βρετανία, δηλώνοντας καθηγητής χορού. Στην αίτηση έγραψε ότι ήθελε να «φέρει το φλαμένκο στους δρόμους του Νόργουιτς».
  • Μια Ρωσίδα έκανε αίτηση για να εργαστεί ως ιερόδουλος στην Ολλανδία.
  • Ένας τύπος με ειδικότητα στην ταρίχευση νεκρών ήθελε να μεταφέρει τις γνώσεις του στην προετοιμασία νεκρών που θα «ταξίδευαν» από το Μεξικό στην Ισπανία. Η αίτηση απορρίφθηκε, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε βαρύ ποινικό μητρώο.
  • Ένας «δοκιμαστής φαγητού σκύλων» έκανε αίτηση για να εργαστεί από τη Βρετανία στις ΗΠΑ.
  • Ένας άνδρας από τις Φιλιππίνες ήταν απόλυτα ειλικρινής στην αίτηση που υπέβαλε στην πρεσβεία της Αυστραλίας στη Μανίλα: τον κυνηγούσε η Αστυνομία και ήθελε να πάει να βρει την οικογένειά του στην Αυστραλία.
  • Ένα «μοντέλο ποδιών» έκανε αίτηση εργασίας από τη Γαλλία στις ΗΠΑ, λέγοντας ότι τα πόδια της είχαν μεγάλη ζήτηση στον κόσμο του μόντελινγκ.
  • Μια γυναίκα έκανε αίτηση βίζας στη Βρετανία, αφού εξασφάλισε «εργασία ως ζόμπι». Και αυτό στις διακοπές της.

Εκπρόσωπος της globalvisas.com πάντως που μίλησε στην εφημερίδα αναγνώρισε ότι συχνά πέφτουν στην αντίληψη της Υπηρεσίας περίεργες αιτήσεις γι αυτό και συμβουλεύει όσους κάνουν αίτηση να γνωρίζουν τη νομοθεσία της χώρας στην οποία απευθύνονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ