Η Ντέμι Μουρ παρατάει την υποκριτική για να γίνει καθηγήτρια - iefimerida.gr

Η Ντέμι Μουρ παρατάει την υποκριτική για να γίνει καθηγήτρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πτυχίο στην Kundalini yogα μόλις πήρε η Ντέμι Μουρ που φαίνεται, στα 50 της, να το σκέφτεται σοβαρά να γίνει full time καθηγήτρια yoga.

Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα του National Enquire που επικαλείται πηγή από το φιλικό της περιβάλλον η οποία δηλώνει «Το ξέρει πολύ καλά ότι το αστέρι της στο Χόλιγουντ έχει ξεθωριάσει. Οι προτάσεις όλο και λιγόστευαν και η Ντέμι, στα 50 της, γνωρίζει ότι η κινηματογραφική βιομηχανία έχει εμμονή με τις μικρές ηλικίες».

Το συγκεκριμένο είδος γιογκα φέρεται να έχει βοηθήσει την πάλαι ποτέ σταρ του Striptease να ξεπεράσει τα συναισθηματικά προβλήματα και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά τον χωρισμό της.

Κυρίως επειδή ήταν στο μάθημα γιογκα (σ.σ. στο Nine Treasures Yoga, που πηγαίνει πέντε φορές την εβδομάδα) που γνώρισε τον 30χρονο δύτη Γουίλ Χάνιγκαν με τον οποίο και είναι ζευγάρι.

Η ίδια πηγή, πάντως, επιμένει πως «Η Ντέμι είναι αποφασισμένη να ζήσει μια υγιής ζωή, τόσο σωματικά, όσο πνευματικά».

Το πρώτο βήμα για το οποίο είναι το μεγάλο πάρτι διαζυγίου που ετοιμάζει μόλις επισημοποιηθεί ο χωρισμός της από τον Κούτσερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέμι Μουρ Kundalini yoga Nine Treasures Yoga
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ