Γκουαρντιόλα εναντίον Μπαρτσελόνα - Ο Πεπ ξέσπασε κατά του Σάντρο Ροσέλ - iefimerida.gr

Γκουαρντιόλα εναντίον Μπαρτσελόνα - Ο Πεπ ξέσπασε κατά του Σάντρο Ροσέλ

Ξέσπασμα του Γκουαρντιόλα κατά του προέδρου της Μπαρτσελόνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγάπη του Πεπ Γκουαρντιόλα για την Μπαρτσελόνα είναι γνωστή. Ο Ισπανός προπονητής άλλωστε, έφυγε σαν φίλος από τους «μπλαουγκράνα» μετά από δική του θέληση. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν τρέφει την ίδια αγάπη και για τον πρόεδρο του συλλόγου της Καταλονίας, Σάντρο Ροσέλ.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τη δημοσιότητα και τους πάγκους, ο Γκουαρντιόλα ξέσπασε και έκανε αποκαλυπτικές και σκληρές δηλώσεις κατά του προέδρου της Μπαρτσελόνα.

«Εφυγα 6.000 χιλιόμετρα μακριά και ζήτησα από την διοίκηση της Μπάρσα να με αφήσουν ήσυχο και δεν τα κατάφεραν. Δεν κράτησαν τον λόγο τους» δήλωσε ο πρώην τεχνικός των «μπλαουγκράνα» από την Ιταλία όπου προπονεί την Μπάγερν Μονάχου, για να συμπληρώσει πως «Φέτος υπήρξαν πάρα πολλά που ξεπέρασαν τα όρια. Το ότι χρησιμοποίησαν την ασθένεια του Τίτο Βιλανόβα για να μου κάνουν κακό, είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Για τη σχέση του με τον νυν τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα δήλωσε: «Εγώ τον Τίτο Βιλανόβα τον είδα στη Νέα Υόρκη και αν δεν τον είδα πιο μετά ήταν γιατί δεν κατέστη δυνατό, αλλά όχι εξαιτίας μου. Πρέπει να δικαιολογήσω αν εγώ θέλω να πάνε άσχημα τα πράγματα σε κάποιον που είχα τόσα χρόνια συνεργάτη; Αυτό είναι πολύ κακόγουστο»

Ωστόσο, για τον σύλλογο που προπόνησε τα τελευταία χρόνια ακόμα λέει τα καλύτερα:«Ολοκλήρωσα τον κύκλο μου στο σύλλογο και έφυγα. Δεν ήταν δική τους ευθύνη, είμαι εγώ αυτός που αποφάσισε να φύγει. Εύχομαι στην Μπαρτσελόνα όλες τις επιτυχίες του κόσμου. Δεν είναι ανάγκη να πούμε τι σημαίνει αυτή η ομάδα για μένα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ