Κακλαμάνης κατά Στουρνάρα: Η χώρα παλεύει με ανίκανους - Υπονομεύει την προσπάθεια μας με τα μέτρα του [βίντεο] - iefimerida.gr

Κακλαμάνης κατά Στουρνάρα: Η χώρα παλεύει με ανίκανους - Υπονομεύει την προσπάθεια μας με τα μέτρα του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστραψε και βρόντηξε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος κατηγόρησε τον Γιάννη Στουρνάρα για τις αυξομειώσεις των αντικειμενικών αξιών και δήλωσε πως «η χώρα παλεύει με ανίκανους».

Ο κ. Καλαμάνης, εμφανώς εκνευρισμένος από την απουσία του υπουργού Οικονομικών από τη Βουλή, ανέφερε την εντολή του Αντώνη Σαμαρά στους υπουργούς να μην απουσιάζουν από την Βουλή και δήλωσε πως ο κ. Στουρνάρας φέρεται σαν να «έχει τη δική του κυβέρνηση και επικράτεια» , ενώ αναρωτήθηκε εάν είναι σκόπιμη η απουσία του από την Βουλή.

Συνεχίζοντας, ο κ. Κακλαμάνης αναφέρθηκε στην αύξηση των αντικειμενικών αξιών σε «λαϊκές» συνοικίες όπως το Περιστέρι και την αντίστοιχη μείωση που έγινε σε περιοχές όπως η Εκάλη, κατηγορώντας τον κ. Στουρνάρα πως τα μέτρα και οι αποφάσεις του «υπονομεύουν την πανεθνική προσπάθεια εξόδου από την κρίση» και σχολίασε πως «η χώρα παλεύει με ανίκανους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ