Διακοπές στα...γραφεία για τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου- Μόνο μια εβδομάδα άδεια τους δίνει ο Σαμαράς - iefimerida.gr

Διακοπές στα...γραφεία για τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου- Μόνο μια εβδομάδα άδεια τους δίνει ο Σαμαράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλοκαίρι στα γραφεία θα κάνουν όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, καθώς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τους διαμήνυσε πως η δουλειά που έχει η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να λείψει κανείς από το πόστο του. Ετσι η λέξη «διακοπές» είναι απαγορευμένη δια ροπάλου προς το παρών.

Οπως διεμήνυσε ο κ. Σαμαράς μέσω του διευθυντή του γραφείου του Κωνσταντίνου Μπούρα, η «απαγόρευση» στις διακοπές θα ισχύσει μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο χωρίς...δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες απουσίες, ενώ μετά θα μπορέσουν να λείψουν για μια εβδομάδα το μέγιστο, αναφέρει η Espresso.

Αλλωστε την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου θα απουσιάσει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός από το Μέγαρο Μαξίμου για ολιγοήμερες διακοπές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ