Τα ζώδια της Πέμπτης 11 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 11 Ιουλίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 11 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ανασυντάξετε τις σκέψεις και τους στόχους σας. Μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση εξελίσσεται ή θα αρχίσει να αναπτύσσεται μέσα στη ζωή σας αυτές τις ημέρες. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε λίγο τα σχέδια σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει, για να μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα. Στον επαγγελματικό σας χώρο, θα πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία τις καταστάσεις που θα συμβούν, για να βγείτε κερδισμένοι στο τέλος.

Ταύρος

Να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Οι δεσμευμένοι παίρνουν δυναμικές αποφάσεις και εναρμονίζονται με τον σύντροφό τους. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα σας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Στον εργασιακό σας χώρο βρίσκεστε σε αναμονή αφού περιμένετε απαντήσεις από κάποιες συνεργασίες ή έχετε αποφασίσει για αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αλλά δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε ακόμα.

Δίδυμοι

Οι δεσμευμένοι παίρνουν δυναμικές αποφάσεις και εναρμονίζονται με τον σύντροφό τους. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα σας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Στον εργασιακό σας χώρο βρίσκεστε σε αναμονή αφού περιμένετε απαντήσεις από κάποιες συνεργασίες ή έχετε αποφασίσει για αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αλλά δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε ακόμα.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές για να ζήσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν. Οι αδέσμευτοι θα δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσουν περισσότερο άτομα που από καιρό ενδιαφέρονται και θα σας εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους. Προσοχή σε τριγμούς που μπορεί να προκύψουν στην σχέση σας. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο σας.

Λέων

Αρχίζει μια καλύτερη περίοδος προκειμένου να προβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο. Μείνετε απλά στο σχεδιασμό των κινήσεων σας και συλλέξτε περισσότερες πληροφορίες για αυτά που θέλετε. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα αυτήν την περίοδο, διατηρώντας την ψυχολογία σας και την ακτινοβολία σας σε υψηλά επίπεδα. Προσέξτε μήπως το άγχος σας, γίνει αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στα οικονομικά σας θα σημειωθεί μια αύξηση των εσόδων σας και θα κινηθείτε πιο άνετα αυτή τη περίοδο.

Παρθένος

Αφήστε να περάσει η μπόρα και κερδίστε χρόνο για να σκεφτείτε με ήρεμο μυαλό τις επόμενες σας κινήσεις. Θα προκύψουν ορισμένες προτάσεις που θα μπορέσετε να διεκδικήσετε καλύτερους όρους και να εισπράξετε περισσότερα χρήματα από ότι περιμένατε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές προτάσεις και ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, που θα έχουν ποιότητα και θα υπόσχονται κάποιο μέλλον. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό, προσπαθήστε με διάλογο να λύσετε τις διαφορές που έχετε με το ταίρι σας και όχι με καβγάδες και τσακωμούς. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ξεκαθαρίσετε με συνεργασίες που σας προκαλούν εμπόδια και δυσκολίες.

Ζυγός

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και φοβίες που σας κυριεύουν κατά περιόδους. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σας. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται, αν δεν καταβάλετε τις ανάλογες προσπάθειες. Στον επαγγελματικό σας τομέα, το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο, γι΄ αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εντάσεις στο χώρο σας. Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα, ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βρείτε λύσεις από κοινού με τον σύντροφο σας, για τα προβλήματα που έχετε και θα καλύψετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Σκορπιός

Αυξάνεται η ενέργειά σας και ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας, η οποία είναι απαραίτητη για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Θα βρεθείτε σε ευχάριστες συγκεντρώσεις παρέα με φίλους. Κάποιοι άλλοι θα κλιθείτε εκ των πραγμάτων να επανεξετάσετε την πορεία και τις προοπτικές στον συναισθηματικό σας τομέα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια περίοδο ενδοσκόπησης και αναπόλησης του παρελθόντος. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα αντιμετωπίσετε ξαφνικές εκρήξεις ζήλιας από τον σύντροφο σας, με αφορμή κάποιες εξόδους σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, γιατί νοιώθει παραμελημένος τον τελευταίο καιρό.

Τοξότης

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό θα είναι να μην αδιαφορείτε. Η πίεση και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό τομέα σας έχουν αγχώσει και πολλές φορές σας απογοητεύουν. Ο ερωτικός τομέας δέχεται ευνοϊκές επιρροές και όσοι από εσάς επιδιώξετε το ερωτικό παιχνίδι θα νιώσετε σωματικά και ψυχικά ανανεωμένοι. Ορισμένοι από εσάς σκέφτεστε να κάνετε ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα, καλό θα είναι να συλλέξετε πληροφορίες πρώτα και μετά να προχωρήσετε. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δε θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

Αιγόκερως

Αναζητείστε νέους τρόπους για να μπορέσετε να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι αυτή η περίοδος για εσάς. Μερικές φορές θα καταπιάνεστε με τις λεπτομέρειες και θα χάνετε την ουσία των πραγμάτων, επομένως και πολύτιμο χρόνο. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να πιέσετε το ταίρι σας για να δεχτεί τις απαιτήσεις σας γιατί θα το χάσετε.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας, αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Μην προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Προωθείστε τα όποια σημαντικά ζητήματα καριέρας έχετε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά.

Ιχθείς

Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα έχουν σχέση με οικογενειακό ή και επαγγελματικό επίπεδο. Η κοινωνική ζωή, οι συναντήσεις με φίλους και η συλλογική δουλειά ευνοούνται. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, οι επιλογές σας θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις που κατά καιρούς έχετε. Πολλοί από εσάς μπορεί να αναλάβετε και δεσμεύσεις σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Στα οικονομικά σας φτιάξτε ένα πρόγραμμα με τα έσοδα και τα έξοδα σας για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να μην χαλάσετε τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε φτιάξει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ