Καμίνης: Η Αθήνα κινδυνεύει να βυθιστεί σε κρίση χωρίς δημοτική αστυνομία - iefimerida.gr

Καμίνης: Η Αθήνα κινδυνεύει να βυθιστεί σε κρίση χωρίς δημοτική αστυνομία

Καμίνης: Η Αθήνα κινδυνεύει να βυθιστεί σε κρίση χωρίς δημοτική αστυνομία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Γιώργος Καμίνης για την κατάσταση που θα επικρατήσει στην Αθήνα χωρίς τη δημοτική αστυνομία. Ο δήμαρχος Αθηναίων προειδοποίησε πως η πρωτεύουσα κινδυνεύει να βυθιστεί σε κρίση, κάνοντας λόγο για απρονοησία και προχειρότητα της κυβέρνησης.

«Η πόλη κινδυνεύει να βυθιστεί σε μία κρίση, είτε αφορά τα σκουπίδια, είτε αφορά την ελεγχόμενη στάθμευση, είτε αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η νέα πραγματικότητα με τη δημοτική αστυνομία δημιουργεί ένα κενό ευταξίας στην πόλη. Ενας οργανισμός, με τα προβλήματά του και αυτός, αλλά που κρατούσε την πόλη σε μια τάξη σε όλα αυτά τα ζητήματα, έχει αποδιαρθρωθεί», υπογράμμισε ο κ. Καμίνης προσθέτοντας πως τη στιγμή που γίνονται κάποιες πρωτοπόρες κινήσεις, η πόλη υποχωρεί στα αυτονόητα

«Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι και πάλι να παλεύουμε ανάμεσα σε δύο συμπληγάδες. Από τη μία πλευρά ο λαϊκισμός, η βία, και ο τραμπουκισμός και από την άλλη πλευρά μια κυβερνητική απρονοησία, μια κυβερνητική προχειρότητα, μια έλλειψη μεθόδου και προγράμματος», πρόσθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο κ. Καμίνης έκανε τις επισημάνσεις κατά την παρουσίαση της διαδικτυακής πλατφόρμας «Συν Αθηνά», στην οποία θα «ανεβαίνουν» οι δράσεις όλων των ομάδων στην πόλη, είτε οργανωμένων, όπως οι Μη Κυβερνητικές, είτε ομάδων που δημιουργούνται αυθόρμητα στις γειτονιές προκειμένου να προβάλλονται οι ενέργειές τους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ