Απίστευτη street art μεγέθους 4.000 τετραγωνικών μέτρων [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτη street art μεγέθους 4.000 τετραγωνικών μέτρων [εικόνες]

Απίστευτη street art μεγέθους 4.000 τετραγωνικών μέτρων [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα εντυπωσιακό έργο τέχνης παρουσίασε στους δρόμους της Λιόν ο γάλλος καλλιτέχνης Φρανσουά Αμπελάν κερδίζοντας το θαυμασμό του πλήθους. Σαν... καμβά χρησιμοποίησε τον δρόμο και πάνω του ζωγράφισε, με μια τρισδιάτατη τεχνική, ρεαλιστικότατες εικόνες που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Το τεράστιο αυτό έργο έχει που έκταση άνω των 4.000 τετραγωνικών μέτρων, δημιουργήθηκε για να κοσμήσει την εκδήλωση της Renault, η οποία παρουσίαζε τα τελευταία φορτηγά της.

Μέσα σε όλη αυτή την έκταση υπάρχουν σειρές από σουρεαλιστικούς κόσμους, με ψηλά κτήρια, τεράστια αστικά τοπία, τόσο μεγάλα μάλιστα που οι θεατές μπορούν να μπουν άνετα μέσα σε αυτά.

«Οι κάτοικοι μπαίνουν σε έναν άλλο κόσμο, ενώ όσοι βλέπουν από μακριά το έργο έχουν το πλεονέκτημα της ακόμα μεγαλύτερης έκπληξης. Επιθυμώ να καταφέρω να μπω στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες με αυτό το έργο που είναι το μεγαλύτερο 3D στο κομμάτι της street art», λέει ο καλλιτέχνης.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους :

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ street art Renault Λυόν Φρανσουά Αμπελάντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ