Πέμπτος νεκρός διαδηλωτής στην Τουρκία: 19χρονος υπέκυψε στα τραύματα του - iefimerida.gr

Πέμπτος νεκρός διαδηλωτής στην Τουρκία: 19χρονος υπέκυψε στα τραύματα του

Πέμπτος νεκρός διαδηλωτής στην Τουρκία: 19χρονος υπέκυψε στα τραύματα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 19χρονος φοιτητής που είχε τραυματιστεί πριν λίγες εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Τουρκία, αυξάνοντας στους 5 τον αριθμό των νεκρών, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν.

Πρόκειται για τον Αλί Ισμαήλ Κορκμάζ, φοιτητή στο πανεπιστήμιο της πόλης Εσκισεχίρ στην κεντροδυτική Τουρκία, ο οποίος κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στις 2 Ιουνίου δέχθηκε επίθεση από αγνώστους οι οποίοι τον τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι.

Η Τουρκική Ιατρική Ένωση (TBB) δεν ήταν αμέσως σε θέση να επιβεβαιώσει αυτό το νέο θάνατο, ωστόσο μια εκπρόσωπος υπογράμμισε πως το πρόσωπο αυτό είχε εγκεφαλική αιμορραγία και συμπεριλαμβανόταν στους «σοβαρά τραυματισμένους» στα επεισόδια που συγκλονίζουν την Τουρκία τον τελευταίο μήνα.

Ο θάνατος του νεαρού Αλί, έρχεται να προστεθεί στη λίστα των θυμάτων των αιματηρών διαδηλώσεων στην Τουρκία,κατά τη διάρκεια των οποίων σκοτώθηκαν άλλοι τρεις διαδηλωτές και ένας αστυνομικός ενώ ο αριθμός των τραυματιών ξεπερνάει τις 8.000, σύμφωνα με τους αριθμούς που έχει ανακοινώσει η TBB.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ