Χωρίζουν Μουζουράκης και Σολωμού μετά από 4 χρόνια - Τι ρόλο έπαιξε ο Μάριος Αθανασίου - iefimerida.gr

Χωρίζουν Μουζουράκης και Σολωμού μετά από 4 χρόνια - Τι ρόλο έπαιξε ο Μάριος Αθανασίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίζουν οριστικά οι δρόμοι του Πάνου Μουζουράκη και της Μαρίας Σολωμού σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού.

Τα προβλήματα άρχισαν πριν το καλοκαίρι, όταν ο Μουζουράκης έκανε πρόβες με τον πρώην της Σολωμού, Μάριο Αθανασίου, για το Hangover IV και εκείνη βρισκόταν σε περιοδεία με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Όλα αυτά σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του ζευγαριού που επικαλείται το δημοσίευμα του ΟΚ. Επισημαίνοντας ότι «Όσο πιο κοντά έρχονται οι δύο άνδρες, τόσο το ζευγάρι απομακρυνόταν».

Το ίδιο φιλικό πρόσωπο προσθέτει πως «Τις πρώτες μέρες η Μαρία έμεινε κλεισμένη στο σπίτι, αλλά έπρεπε να δείχνει δυνατή για τον γιό της. Εξάλλου, πάντα ο 7χρονος Αλέξανδρος είναι η προτεραιότητά της».

Πλέον η Σολωμού φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση, αφού πρόσφατα την είδαν να διασκεδάζει σε club της Αθήνας με φίλες της.

Το ζευγάρι, που έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις τον τελευταίο καιρό, δεν είχε δώσει δείγματα ότι αντιμετωπίζει προβλήματα. Αν εξαιρέσεις φυσικά την απουσία της ηθοποιού από την πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη, στις 12 Ιουνίου, που φυσικά σχολιάστηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ