Opel Monza: Η Opel θυμάται το παρελθόν της και δείχνει το μέλλον της - iefimerida.gr

Opel Monza: Η Opel θυμάται το παρελθόν της και δείχνει το μέλλον της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Opel έχει μια αρκετά μεγάλη παράδοση στα κουπέ, με βασικούς εκφραστές της το πολυτελές Monza στα τέλη της δεκαετίας του 70, αρχές του '80 που ήταν και το πρώτο αυτοκίνητο με ψηφιακό ταμπλό και κυρίως το κατ' εξοχήν λαϊκό Manta.

Αυτήν την παράδοση λοιπόν θα θυμηθεί με το Opel Monza Concept που θα παρουσιάσει το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη. Στην επίσημη φωτογραφία βλέπουμε το νέο Monza -αρκετά κακοφωτισμένο δίκην teaser- δίπλα από τον ισχυρό άντρα της γερμανικής εταιρείας Thomas Neumann, ενώ στη δική μας κατασκοπευτική φωτογραφία φαίνονται καθαρά οι δυναμικές του γραμμές και γενικά η ενδιαφέρουσα σχεδίασή του.

Άλλωστε το Monza Concept δεν αποτελεί μόνο τη νέα, σύγχρονη πρόταση της Opel στα κουπέ, αλλά δίνει και το πρώτο αισθητικό στίγμα των μελλοντικών της μοντέλων. Που εντάσσονται στο πρόγραμμα εξέλιξης και ανάπτυξης DRIVE!2020 που ανακοίνωσε ο Neumann και όπως δείχνουν τα πράγματα θα διαθέτουν πιο χαρακτηριστική εμφάνιση, με πιο έντονη προσωπικότητα και ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Παράλληλα έμφαση θα δοθεί τόσο στην απόδοση και την οικονομία των κινητήρων τους, καθώς και στην αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων σύγχρονων τεχνολογιών σε όλους τους τομείς. Από την ασφάλεια μέχρι τη διασύνδεση π.χ. με το internet.

Opel Monza: Η Opel θυμάται το παρελθόν της και δείχνει το μέλλον της | iefimerida.gr 0
Opel Monza: Η Opel θυμάται το παρελθόν της και δείχνει το μέλλον της | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ