Πάγκαλος: Η ΕΡΤ κομμούνιζε από το πρωί έως το βράδυ μέχρι αηδίας - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Η ΕΡΤ κομμούνιζε από το πρωί έως το βράδυ μέχρι αηδίας

Πάγκαλος: Η ΕΡΤ κομμούνιζε από το πρωί έως το βράδυ μέχρι αηδίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο χτύπημα από τον πρώην υπουργό Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος τα έβαλε με την ΕΡΤ λέγοντας πως η δημόσια τηλεόραση κομμούνιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ μέχρι αηδίας και όπως είπε χαρακτηριστικά «ήταν προπαγανδιστικό, αυταρχικό και ολοκληρωτικό όργανο».

Συγκεκριμένα ο κ.Πάγκαλος από το μικρόφωνο του BHMAFM είπε «Δεν βλέπατε ότι η ΕΡΤ που διαλύθηκε, ήταν προπαγανδιστικό όργανο, αυταρχικό και ολοκληρωτικό, ενός κόμματος που είχε το 5-10-20% του ελληνικού λαού; Κομμουνιστικό όργανο ήταν η ΕΡΤ. Κομμούνιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μέχρι αηδίας. Εγώ, που είμαι και αριστερής προέλευσης, αφού έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τους αντιφασιστικούς αγώνες των λαών, μετά έβλεπα μια συζήτηση μαρξιστών, ούτε ξέρω για ποιο θέμα και στο τέλος, μου κοπανούσε και ένα σοβιετικό φιλμ. Ούτε ο 902 δεν τα κάνει αυτά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ