Το μίσος και ο φόβος του Ricky Martin - iefimerida.gr

Το μίσος και ο φόβος του Ricky Martin

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρίκι Μάρτιν, σε συνέντευξή του στον βρετανικό Tύπο, παραδέχθηκε ότι ένιωθε πάρα πολύ άσχημα στο παρελθόν, κάθε φορά που τον πίεζαν να παραδεχτεί ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο 39χρονος ποπ σταρ ανέφερε : «Μισούσα το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι με πίεζαν να παραδεχτώ ότι είμαι gay, τη στιγμή που δεν ένιωθα έτοιμος. Ήταν πάρα πολύ επίπονο και ουσιαστικά με απωθούσε από το ενδεχόμενο να το παραδεχτώ».

Μάλιστα ο διάσημος τραγουδιστής, περιέγραψε τις πρώτες στιγμές μετά την ανάρτηση που δημοσιοποιούσε τη σεξουαλική του ταυτότητα στο προσωπικό του site: «Όταν πάτησα, την επιλογή της σελίδας “Αποστολή” ένιωθα πραγματικά τρομαγμένος. Πήγα στο δωμάτιό μου, κρατούσα το μαξιλάρι μου ενώ 3 λεπτά αργότερα κάλεσα στο τηλέφωνο μία πολύ καλή φίλη και της είπα: “Πες μου τι λένε;”. Και αυτή από την άλλη πλευρά της γραμμής μου είπε κλαίγοντας: “Δεν φαντάζεσαι πόση αγάπη λαμβάνεις”». Λίγο αργότερα, παραδέχτηκε πόσο πολύ είχε ταλαιπωρηθεί για να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητα του: «Αν είχα περάσει μπροστά σε ένα πιάνο, έστω το ένα τέταρτο του χρόνου που ξόδεψα αναζητώντας τη σεξουαλική μου ταυτότητα, θα ήμουν ο πιο προικισμένος πιανίστας στον κόσμο».

Πηγή: yupi.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή φόβος ricky martin outing μίσος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ