Mε ποιον γνωστό καλλιτέχνη τρώει συχνά πυκνά στο «Καστελόριζο» ο Αντώνης Σαμαράς; - iefimerida.gr

Mε ποιον γνωστό καλλιτέχνη τρώει συχνά πυκνά στο «Καστελόριζο» ο Αντώνης Σαμαράς;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εσχάτως πρωταγωνιστεί σε σειρά διαφημιστικών σποτ, ενώ δάνεισε και τη φωνή του για το σποτ ενίσχυσης της τουριστικής συνείδησης που παρουσίασε η Ολγα Κεφαλογιάννη. Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Ρένο Χαραλαμπίδη που σύμφωνα με τη Σίβυλλα είναι τακτικός συνδαιτημόνας του πρωθυπουργού.

Η σχέση του ηθοποιού με τον πρωθυπουργό είναι στενή, και δεν είναι τυχαίο ότι ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β Αθηνών – αν και δεν αξιοποιήθηκε σε μετεκλογικά σε κάποια θέση. Μάλιστα η συμμετοχή του στο σποτ του ΕΟΤ έγινε αφιλοκερδώς.

Mε ποιον γνωστό καλλιτέχνη τρώει συχνά πυκνά στο «Καστελόριζο» ο Αντώνης Σαμαράς; | iefimerida.gr 0

Γράφει η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος: «Παρακολούθησα το φιλμάκι γύρω από την επικοινωνιακή εκστρατεία του Υπουργείου Τουρισμού με σκοπό την προσέλκυση περισσότερων τουριστών στη χώρα μας. Χαριτωμένο! Ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης χάρισε τη φωνή του στον άνδρα-κινούμενο σχέδιο- πρωταγωνιστή. Ο πολυπράγμων Ρένος παρατηρώ ότι τον τελευταίο χρόνο δουλεύει όλο και περισσότερο σε διαφημιστικά spots και καμπάνιες. Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης είναι ως γνωστό στενός φίλος του Πρωθυπουργού. Όταν μάλιστα υπάρχει ελεύθερος χρόνος ο κ. Αντώνης Σαμαράς τον καλεί να απολαύσουν μαζί το κυριακάτικο μεσημεριανό φαγητό τους. Συνήθως στο "Καστελόριζο" της Κηφισιάς.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ