Suddeutsche Zeitung: Δυσαρεστημένοι οι δανειστές με τον Σαμαρά- Σκέψεις να καταβληθεί αργότερα η επόμενη δόση - iefimerida.gr

Suddeutsche Zeitung: Δυσαρεστημένοι οι δανειστές με τον Σαμαρά- Σκέψεις να καταβληθεί αργότερα η επόμενη δόση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη δυσαρέσκεια επικρατεί πρςο το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά από τους διεθνείς δανειστές, λόγω της καθυστέρησης στις μεταρρυθμίσεις, με την Suddeutsche Zeitung να αναφέρει πως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να καταβληθεί αργότερα η επόμενη δόση.

Όπως σημειώνει η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου σε σημερινό της ρεπορτάζ, «οι διεθνείς δανειστές είναι τόσο δυσαρεστημένοι με τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της Αθήνας, που θέλουν να καταβάλουν αργότερα την επόμενη δανειακή δόση. Η κυβέρνηση Σαμαρά άφησε να εκπνεύσουν προθεσμίες, για παράδειγμα στο πεδίο της κατάργησης θέσεων εργασίας στο δημόσιο».

Το Eurogroup θα συζητήσει σήμερα και τις εξελίξεις στο πρόγραμμα στήριξης της Κύπρου. Στο επίκεντρο θα τεθεί η κατάσταση στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ