Τα ζώδια της Δευτέρας 8 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 8 Ιουλίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 8 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το διάστημα για εσάς. Κινηθείτε με σύνεση στον οικονομικό τομέα γιατί σε αρκετούς από εσάς ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Οι ημέρες αυτές απαιτούν προσεχτικούς οικονομικούς χειρισμούς, για να μην έχετε σημαντικές απώλειες. Στα οικονομικά σας αποφύγετε κάθε είδους υπερβολής και μην κάνετε περιττά έξοδα και σπατάλες γιατί τα χρέη σας θα διογκωθούν. Φίλοι, συλλογική δουλειά, νέοι στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν και ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Ταύρος

Επαγγελματικά, θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο και αυτό θα σας βοηθήσει γιατί θα κάνετε νέες γνωριμίες και ο κύκλος θα διευρυνθεί. Να προσέξτε πολύ τις οικονομικές κινήσεις που θα κάνετε, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε απώλειες και να χάσετε το κεφάλαιο σας. Πίεση και εξαντλητικά ωράρια διαφαίνονται για τους περισσότερους από εσάς αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθήστε να την κρατήσετε σε φιλικό επίπεδο για να γνωριστείτε καλύτερα και να δείτε αν πραγματικά σας κάνει και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις. Τα οικονομικά υπόσχονται βελτίωση γι' αυτό έχετε τα μάτια σας ανοικτά.

Δίδυμοι

Δώστε μεγάλη σημασία αν σας ζητηθεί να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρετε να ανταπεξέλθετε. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους. Μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες και να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα που υπογράφετε. Προσπαθήστε να γίνετε πιο κοινωνικοί και να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Στον αισθηματικό τομέα τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι θα είστε ευνοημένοι και είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

Καρκίνος

Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και θα δείτε ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα εκτιμηθείτε όπως ακριβώς σας αξίζει. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα, που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Μια τάση απομόνωσης και εσωστρέφειας που ενδεχόμενος να υπάρξει σε κάποιους από εσάς καλό θα ήταν να την μετουσιώσετε σε εποικοδομητική αυτοκριτική. Παρότι στους περισσότερους από εσάς οι ευκαιρίες μέσα από αξιόλογες προτάσεις εναλλάσσονται με ανατροπές, το μέλλον, σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και χρειάζεται να καλλιεργήσετε την υπομονή σας, γιατί τα πράγματα θα στρώσουν αργότερα.

Λέων

Εντάσεις αλλά και περίεργα συναισθήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια και να σας προβληματίσουν έντονα. Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα απολαύσετε όμορφες στιγμές. Οι εξελίξεις θα κινηθούν προς τη θετική κατεύθυνση αρκεί να έχετε υπομονή. Στα οικονομικά σας θα παρουσιαστεί άνοδος και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα. Φροντίστε να τακτοποιήσετε ο,τι εκκρεμότητες αφορούν τα οικονομικά σας.

Παρθένος

Bρίσκεστε σε μια περίοδο ανακατατάξεων και θα πρέπει να προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Ενώ κάποιους από εσάς θα σας απασχολήσουν παλιές ερωτικές ιστορίες οι οποίες θα εμφανιστούν πάλι στο προσκήνιο. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, γι αυτό περιορίστε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες.

Ζυγός

Αναζητείστε νέους τρόπους για να μπορέσετε να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Αυτή η εβδομάδα υπόσχεται βελτίωση στα οικονομικά σας και μάλιστα αρκετοί από εσάς θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο και οι νέες προοπτικές έχουν δρομολογηθεί. Οι ελεύθεροι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα προς το τέλος της βδομάδας. Όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια και πολύ καλά αποτελέσματα.

Σκορπιός

Είναι λάθος να κινηθείτε έτσι, γιατί αργά ή γρήγορα θα τον χάσετε. Μην χαλαρώσετε και αφήστε τα πάντα στην τύχη, γιατί οι εξελίξεις δεν θα σας αφήσουν ικανοποιημένους. Οι καταστάσεις που διαμορφώθηκαν έφεραν πολλούς από εσάς στα όρια της αντοχής. Προσοχή χρειάζεται λίγο στην υγεία γιατί αρκετοί από εσάς θα είστε επιρρεπείς στις ιώσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα αλλάξετε συμπεριφορά και θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο σύντροφο σας.

Τοξότης

Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας, τα άστρα προβλέπουν ότι θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα βγάλετε ζήλιες και θα θελήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας με το ζόρι στον σύντροφο σας.

Αιγόκερως

Αιφνιδιασμοί και ανατροπές είναι πολύ πιθανόν να σας αποπροσανατολίσουν. Αποφύγετε τα σχόλια και μην κινηθείτε παρασκηνιακά. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Δώστε περισσότερο βάρος στον επαγγελματικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες. Ένα πολύ καλό διάστημα προδιαγράφεται για όσους από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στην σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Υδροχόος

Αυτή την περίοδο θα έχετε την ευκαιρία να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας, αλλά αφήστε τα όποια επαγγελματικά σχέδια, για το φθινόπωρο. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις και θα αλλάξετε πολλά πράγματα στην καθημερινότητα σας. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις καθώς και σχέδια ή επαφές που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά παρόλα αυτά ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές.

Ιχθείς

Θα πρέπει να έχετε υπομονή γιατί όλα χρειάζονται χρόνο για να ωριμάσουν και να αποδώσουν τα οφέλη που επιθυμείτε. Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Οι επικρίσεις δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα σε κανέναν. Προσπαθήστε να δείξτε την αγάπη σας έμπρακτα κάνοντας του ένα πρωτότυπο δώρο και εξομολογηθείτε τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε για αυτόν και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε αυτήν την περίοδο να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές τάσεις που παρουσιάζονται προκειμένου να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να οργανώσετε τα σχέδιά σας και γενικώς να προβληθείτε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ