Καρέ καρέ η επίθεση στον Γιώργο Καμίνη [βίντεο] - iefimerida.gr

Καρέ καρέ η επίθεση στον Γιώργο Καμίνη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δήμαρχος Αθηναίων έχει δεχθεί επίθεση από αγνώστους έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΕ και οι άνδρες ασφαλείας του προσπάθησαν να τον φυγαδεύσουν προκειμένου να μην κινδυνεύσει.

Τη στιγμή που μία μηχανή φτάνει στο σημείο για να ανέβει ο Γιώργος Καμίνης και να φύγει από το σημείο περίπου δέκα άτομα τον κυνηγούν, ενώ ένας άντρας εκτοξεύει εναντίον του ένα μπουκάλι.

Αρχικά ο δήμαρχος Αθηναίων προσπάθησε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του, ωστόσο δέχθηκε την επίθεση των αγώστων και στη συνέχεια φυγαδεύθηκε από τους άντρες ασφαλείας του με μία μοτοσυκλέτα. Μάλιστα όπως είπε ο κ.Καμίνης στον ΑΝΤ1 οι άγνωστοι ξέσπασαν πάνω στον οδηγό του και κατέστρεψαν το αμάξι.

Καμίνης: «Ηθικός αυτουργός για την επίθεση ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ»

«Θεωρώ ηθικό αυτουργό τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ» είπε ο δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης μιλώντας στο πρωινό του Mega. Παράλληλα τόνισε «αφού ο κ. Μπαλασόπουλος μας μιλάει για χουντικούς, για ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες άρα τους ξέρει. Να πάει να τους καταγγείλει. Οι ίδιοι είναι που είχαν κάνει την επίθεση στον πρόξενο στη Θεσσαλονίκη; Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ