Μήνυμα Σαμαρά με πολλούς αποδέκτες: Αφήστε τους ακραίους στη μιζέρια τους - iefimerida.gr

Μήνυμα Σαμαρά με πολλούς αποδέκτες: Αφήστε τους ακραίους στη μιζέρια τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκάθαρο μήνυμα προς βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

«Εμείς προχωράμε και αφήνουμε τους ακραίους στη μιζέρια τους» τόνισε ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζοντας Νεοναζί το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου κλείνοντας έτσι με αυστηρό τρόπο κάθε άνοιγμα προς την Χρυσή Αυγή.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε και στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι: «κάποιοι αναρωτιούνται αν μπορεί η ΝΔ να δώσει την μάχη των ιδεών μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Αν και μας χωρίζουν πολλά με το ΠΑΣΟΚ μπορούμε την μάχη να τη δώσουμε από κοινού. Συνεργαζόμαστε μαζί με εκείνους που θέλουν την αλλαγή. Προτεραιότητα είναι να βγει η χώρα από την κρίση. Πρώτα θα σώσουμε την πατρίδα γιατί αλλιώς θα είμαστε ανάξιοι».

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα -με τα μεγάλα προβλήματα- αποτελεί νησίδα σταθερότητας σε μια περιοχή που ταλανίζεται. «Φανταστείτε πού θα ήμασταν αν είχαμε ακούσει αυτούς που ήθελαν περιπέτειες» είπε χαρακτηριστικά.

Στην αρχή της ομιλίας του χαρακτήρισε τη σημερινή διαδικασία για την εκλογή του νέου γραμματέα και της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ από την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος ανανέωσης της παράταξης και του κόμματος.

Σαμαράς: Δίνουμε τη μάχη των ιδεών

«Όλη αυτή την περίοδο περάσαμε δοκιμασίες χωρίς απώλειες, τώρα δίνουμε τη μάχη των ιδεών έναντι αντιπάλων που ψαρεύουν σε θάλασσες λαϊκισμού. Η μεγάλη μας παράταξη άντεξε σε μία περίοδο που κατέρρεαν τα πάντα και συσπειρώνει ευρύτερες δυνάμεις» είπε ο κ. Σαμαράς.Πρόσθεσε μάλιστα «μεγάλες αποφάσεις δεν μπορείς να πάρεις αν δεν πείσεις ότι έχεις σχέδιο κι αν δεν έχεις ανοικτό μέτωπο με το λαϊκισμό,γιατί για να έχεις το λαό μαζί πρέπει να λες την αλήθεια».

Στέλνει στην Ευρωβουλή τον Μανώλη Κεφαλογιάννη

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον απερχόμενο γραμματέα κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη για τον οποίο προανήγγειλε ότι θα πάει στην Ευρωβουλή μετά τις επόμενες ευρωεκλογές. Πρόσθεσε δε, ότι αναδεικνύεται μία νέα γενιά στελεχών ενώ έπλεξε το εγκώμιο του κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου ο οποίος είναι και ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του νέου γραμματέα του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ