Τα ζώδια της Κυριακής 7 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 7 Ιουλίου

Τα ζώδια της Κυριακής 7 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Μια αρκετά καλή περίοδο για να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, η έντονη ανασφάλεια που θα έχετε δεν θα σας αφήσει να κινηθείτε όπως θέλατε. Παρόλα αυτά οι σχέσεις που πατούν σε σταθερές βάσεις δεν κινδυνεύουν. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με τον σύντροφο σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, κάνετε λίγο υπομονή και θα δείτε ότι θα εξομαλυνθούν οι καταστάσεις που συμβαίνουν και σας πιέζουν.

Ταύρος

Αν κινηθείτε έξυπνα θα δείτε ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές θα συμβούν αυτήν την περίοδο. Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα απολαύσετε όμορφες στιγμές. Προσέξτε λίγο την υγεία σας και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση και σωστή διατροφή. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στην πρόοδο μιας σχέσης, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου.

Δίδυμοι

Δείξτε όμως ιδιαίτερη προσοχή στα τρέχοντα οικονομικά. Έχετε τα μάτια σας ανοικτά προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες. Μην εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε τρίτους. Πρέπει να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις και ανατροπές οι οποίες ενδεχομένως να σας ξαφνιάσουν. Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Καρκίνος

Οι δεσμευμένοι αρκεστείτε στην σχέση σας για να περάσετε καλά και να μην μπείτε στον πειρασμό για παράνομες σχέσεις που μπορεί να σας απογοητεύσουν τελικά. Οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να μην αναλαμβάνετε συνεχώς πράγματα, γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σωστά και θα έχετε επιπτώσεις στην καριέρα σας. Προσέξτε μην προκαλέσετε την δυσαρέσκεια των ανωτέρων σας. Στα οικονομικά σας φερθείτε με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σας και μην κάνετε καταχρήσει, για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που έχετε. Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες προδιαγράφονται κάπως αντιφατικές.

Λέων

Ένα παρασκήνιο σε βάρος σας με κουτσομπολιά ή σχόλια από τρίτους εξακολουθεί να υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, το οποίο θα αποκαλυφθεί σύντομα και θα μάθετε όλες τις αλήθειες. Θα έχετε έντονους προβληματισμούς γύρω από θέματα που αφορούν κυρίως την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ο συναισθηματικός τομέας θα βρίσκεται σε ισορροπία και οι σχέσεις σας με τον ερωτικό σύντροφο θα είναι ευχάριστες. Οι εργένηδες του ζωδίου, προσπαθήστε να ξεφύγετε λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και μην είστε απόμακροι απέναντι στους άνθρωπους που πραμγατικά ενδιαφέρονται για σας. Στον εργασιακό σας χώρο βρίσκεστε σε αναμονή αφού περιμένετε απαντήσεις από κάποιες συνεργασίες ή έχετε αποφασίσει για αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αλλά δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε ακόμα.

Παρθένος

Προσέξτε τις συζητήσεις που κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο με συνεργάτες, ή άσπονδους φίλους. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις γιατί θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα πράγμα που δεν μπορείτε να το πετύχετε από την μια μέρα στην άλλη πιέζοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μετά θα παρακινήσετε τους συνεργάτες σας να γίνουν πιο παραγωγικοί και να σας βοηθήσουν να βάλλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε. Τα οικονομικά υπόσχονται βελτίωση γι' αυτό έχετε τα μάτια σας ανοικτά.

Ζυγός

Είναι κατάλληλη περίοδος για να εδραιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την στήριξη τους. Μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Προσοχή στον εγωισμό σας, ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις οι οποίες να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, άλλα θα σας υπαγορεύει η λογική και άλλα η φωνή της καρδιάς σας.

Σκορπιός

Αρκετοί από εσάς θα έχετε την τάση να μείνετε μόνοι και να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Εξετάστε εξονυχιστικά τις όποιες προτάσεις ή ευκαιρίες παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα. Μερικές φορές θα καταπιάνεστε με τις λεπτομέρειες και θα χάνετε την ουσία των πραγμάτων. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια στιγμή θα αγχωθείτε για το αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο που σας έχουν αναθέσει. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να περιορίσετε στο ελάχιστο όλες τις αγορές και κρατήστε μια στάση αναμονής με τα χρήματα σας γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα πιεστείτε.

Τοξότης

Έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τις υποθέσεις σας μέσα σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γευτείτε νέες ερωτικές εμπειρίες που θα σας ανανεώσουν. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν για την πορεία της καριέρα σας όπου έχετε ρίξει το βάρος το τελευταίο καιρό καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν και μπορείτε να υπολογίζετε τώρα στην στήριξη τους. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Πολλοί από εσάς θα έχετε μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά σας, μετά από κάποιες δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

Αιγόκερως

Περιμένετε να περάσει αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να κάνετε κινήσεις που αργότερα θα τις μετανιώσετε. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει με τα συναισθήματα σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θα δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Στον ερωτικό τομέα για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι ευνοούνται τα φλερτ και οι περιπέτειες. Σχέδια και ιδέες που έχετε βέβαια εδώ και αρκετό καιρό, καθυστερούν και αυτό σας φέρνει κάποιον εκνευρισμό.

Υδροχόος

Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να απαλλαχτείτε γρήγορα από παλιές εκκρεμότητες που έχουν τυχόν απομείνει από προηγούμενα χρόνια και αφορούν θέματα επαγγελματικά σχέσεις και συνεργασίες. Τώρα μπορείτε τώρα να διαπραγματευτείτε τα συμφέροντα και τις απαιτήσεις σας. Φανείτε όμως προσεκτικοί και μην προβείτε σε αλόγιστα έξοδα και άσκοπες αγορές. Φροντίστε μόνο να μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τις παράλληλες σχέσεις σας και γενικότερα συμμορφωθείτε. Χειριστείτε αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση και όλα θα πάνε καλά.

Ιχθείς

Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση σας και αφήστε να σας πλησιάσουν άτομα που ενδιαφέρονται για σας. Θα έχετε πολλές κατακτήσεις αυτή την περίοδο και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο μέσα από ευχάριστες εξελίξεις και ευνοϊκές συνθήκες για τους περισσότερους από εσάς αρκεί να το επιδιώξετε. Οι ήρεμες και οι μεθοδικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε την κατάσταση. Στον ερωτικό σας τομέα θα πρέπει να «ρίξετε» λίγο τον εγωισμό σας και να παραδεχθείτε τα λάθη σας στον σύντροφο σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ