Κεδίκογλου: Μια απο τα ίδια η συνέντευξη του Τσίπρα- Δίνει υποσχέσεις κενές περιεχομένου - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Μια απο τα ίδια η συνέντευξη του Τσίπρα- Δίνει υποσχέσεις κενές περιεχομένου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση πέρασε κυβερνητικός ο Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος απαντώντας στα όσα αναφέρει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τον κατηγορεί πως δίνει υποσχέσεις «κενές περιεχεμένου».

Ο κ. Κεδίκογλου, σε δηλώσεις του απάντησε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Τσίπρας στην Ελευθεροτυπία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Άλλη μία από τα ίδια η συνέντευξη του κυρίου Τσίπρα, με σχέδια που μένουν κρυφά, με υποσχέσεις κενές περιεχομένου, με λεονταρισμούς και φτηνά παιγνίδια στις πλάτες των πολιτών. Ακόμα και στο στοιχειωδέστερο οδικό χάρτη απαιτείται πυξίδα και προσανατολισμός.

Όμως, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στερείται και των δύο. Μόνο βέβαιο και σταθερό συμπέρασμα των λεγομένων του είναι ότι συνεχίζει την ίδια πορεία, αν και ξέρει ότι βγάζει στα βράχια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ