ΔΗΜΑΡ: O διαρκής συμβιβασμός με την Τρόικα δεν δίνει διέξοδο - iefimerida.gr

ΔΗΜΑΡ: O διαρκής συμβιβασμός με την Τρόικα δεν δίνει διέξοδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στρατόπεδο της... προγραμματικής αντιπολίτευσης περνά η ΔΗΜΑΡ μετά το δημοσκοπικό σοκ που δείχνει το κόμμα του Φώτη Κουβέλη να μένει εκτός Βουλής. Οι επιτελείς της Αγίου Κωνσταντίνου- που προς το παρόν διάγουν περίοδο... αφωνίας αναμένεται να αρχίσουν και πάλι τις δημόσιες εμφανίσεις τους, καθώς κρίνεται αναγκαίο να επικοινωνήσουν εκ νέου τις θέσεις του κόμματος, ειδικά τώρα που κρίνεται αμφίβολη η κοινοβουλευτική του επιβίωση .

Σχολιάζοντας τους κυβερνητικούς χειρισμούς στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, η Αγίου Κωνσταντίνου επισημαίνει πως: " Η αποδοχή από την κυβέρνηση ενός διαρκούς συμβιβασμού που δεν θέτει επί τάπητος το ζήτημα των τροποποιήσεων και αλλαγών στην οικονομική πολιτική, είναι μια πολιτική επιλογή που δεν θα δώσει διέξοδο".

"Η τρόικα επιμένει δογματικά στην εφαρμογή των λανθασμένων στοιχείων του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής".

Μόνο με σημαντικές τροποποιήσεις, όπως η μείωση των άδικων φορολογικών επιβαρύνσεων, η μείωση των οικογενειακών βαρών από τραπεζικά δάνεια, η ουσιαστική χρηματοδοτική στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η άμεση ενεργοποίηση δημόσιων αναπτυξιακών παρεμβάσεων, θα καταστεί δυνατή η αναζωογόνηση της πραγματικής οικονομίας και η βιωσιμότητα των δημόσιων οικονομικών", καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ