Τα ζώδια τoυ Σαββάτου 6 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια τoυ Σαββάτου 6 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές για να ζήσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν. Οι αδέσμευτοι θα δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσουν περισσότερο άτομα που από καιρό ενδιαφέρονται και θα σας εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους. Προσοχή σε τριγμούς που μπορεί να προκύψουν στην σχέση σας. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προυποθέσεις για να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο σας.

Ταύρος

Στα προσωπικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό η ψυχολογία σας δεν θα είναι καθόλου καλή, απομονώνεστε από τον κόσμο και από το ταίρι σας για να ηρεμήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε. Στο χέρι σας είναι να πετύχετε, αρκεί να μην διστάσετε στις δυσκολίες που θα προκύψουν στο δρόμο σας. Στον επαγγελματικό τομέα ενισχύστε την δημιουργικότητα σας, οργανωθείτε σωστά και προβάλλετε τις νέες ιδέες που έχετε και σύντομα θα βρείτε υποστηρικτές που θα σας εκτιμήσουν και θα σας στηρίξουν πάνω σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Συζητήστε με απόλυτη ειλικρίνεια με τον σύντροφο σας, τα θέματα που σας απασχολούν και σας προβληματίζουν για την πορεία της σχέσης σας. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η κούραση και οι προσπάθειες που καταβάλετε τώρα θα βοηθήσουν να βελτιώσετε τη θέση σας στον εργασιακό σας τομέα.

Δίδυμοι

Είσαστε περισσότερο ήρεμοι από ότι συνήθως, καταφέρνοντας να ξεπεράσετε όλες τις διαφωνίες που προέρχονται από το άμεσο περιβάλλον σας και από τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει να πάρετε πολλές πρωτοβουλίες για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα φλερτάρετε έντονα το αντίθετο φύλο και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθους και έρωτα που θα σας αναζοωγονήσουν. Στον οικονομικό σας τομέα προσπαθήστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές για να κινείστε πιο άνετα και να μπορέσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Θα σας αναθέσουν και άλλες υποχρεώσεις, γι΄ αυτό θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ενδέχεται να αναπτύξετε κάποια σχέση κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων σας. Σκέψεις και προβληματισμοί που αφορούν μελλοντικά σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και δεν θα μπορείτε εύκολα υπολογίσετε τα έξοδα σας.

Λέων

Έντονη επαγγελματική δραστηριότητα προβλέπεται για εσάς αυτό το διάστημα. Μάθετε να κάνετε υπομονή και αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις. Οι ελεύθεροι, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσο.... Στα οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Φροντίσετε να είσετε ρεαλιστές και βάλτε στόχους που μπορείτε να τους φτάσετε και να τους πετύχετε.

Παρθένος

Μη φοβάστε τις αλλαγές που θα συμβούν, γιατί θα στο τέλος θα σας ωφελήσουν. Μια σχέση σας από το παρελθόν θα σας απασχολήσει πάλι και θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την επανασύνδεση με το πρόσωπο αυτό. Ο ερωτικός τομέας για τους δεσμευμένους είναι πιο ελπιδοφόρος πλέον και υπόσχεται καλές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Συμβόλαια, συμφωνίες, επαφές με άτομα του εξωτερικού ευνοούνται και μπορείτε να τα προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την περίοδο. Το κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο είναι ρευστό οπότε μην κάνετε καμία κίνηση αυτές τις ημέρες γιατί τα άστρα προβλέπουν ότι δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

Ζυγός

Οι αδέσμευτοι θα παρουσιαστούν στη ζωή σας πρόσωπα από τα παλιά ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Παράλληλα θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε απώλειες και εξαπατήσεις. Προτάσεις και προσφορές για καινούργιες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς αυτήν την περίοδο. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στη ζωή σας και ένα άλλο καινούργιο θα ανοίξει. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.

Σκορπιός

Αν είστε με τον άνθρωπό σας ευτυχισμένοι μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Καλύτερα να αφήσετε τέτοιου είδους θέματα για αργότερα, αφού υπάρχει περίπτωση να κάνετε λανθασμένες επιλογές. Μην απογοητευτείτε από τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Πολλοί από εσάς θα δεχθείτε αξιόλογες προτάσεις. Προσπαθήστε να διεκπαιρεώσετε παλιές σας υποθέσεις και προγραμματίστε σωστά το χρόνο σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις καινούργιες υποχρεώσεις που θα προκύψουν.

Τοξότης

Αξιοποιήστε οπωσδήποτε αυτό το διάστημα και μην το αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτο. Η κρίση σας θα είναι θολή και δεν θα μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα. Θα πρέπει όμως να στηριχτείτε γερά στα πόδια σας, αποβάλλοντας τις ανασφάλειες που κατά καιρούς σας πιάνουν και μετά να προχωρήσετε. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και έχουν αντέξει σε δοκιμασίες, δεν θα έχουν πρόβλημα. Στα οικονομικά σας θα παρουσιαστούν εμπόδια και καθυστερήσεις, για αυτό θα πρέπει να αποφύγετε κάθε είδους υπερβολής και να κάνετε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας.

Αιγόκερως

Διαφορετικό φαίνεται να είναι το καλοκαίρι σε σχέση με αυτά που υπολογίζατε. Θα πρέπει να αποβάλλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις εκεί που πρέπει. Ο συναισθηματικός τομέας θα βρίσκεται σε ισορροπία και οι σχέσεις σας με τον ερωτικό σύντροφο θα είναι ευχάριστες. Παράλληλα, θα χρειαστεί να καλύψετε διάφορες ανάγκες των μελών της οικογενείας σας και θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα. Στα συναισθηματικά σας, τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο. Οι τάσεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για να διασκεδάσετε να πάτε διακοπές και να ξεκουραστείτε. Παράλληλα θα επιδιώξετε να προωθήσετε τις έξυπνες ιδέες σας για να ξεχωρίσετε στο περιβάλλον σας και να εδραιώσετε καλύτερα την θέση σας. Στα επαγγελματικά σας θα κάνετε ξεκαθαρίσματα με τις συνεργασίες σας και θα διακόψετε αυτές που δεν σας προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο σας δημιουργούν προβλήματα. Στον επαγγελματικό σας τομέα φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις και στις ευθύνες που έχετε αναλάβει.

Ιχθείς

Ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε παλιές φιλίες που δεν αξίζουν μια νέα ευκαιρία. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Παρόλα αυτά η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα βρίσκεται σε ισορροπία. Προσπαθήστε να ξανά βρείτε το χαμένο σας εαυτό και να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Συνεχίσετε να προσπαθείτε και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ