Εκπαιδευτικά προγράμματα τουριστικής συνείδησης από τα υπουργεία Toυρισμού και Παιδείας - iefimerida.gr

Εκπαιδευτικά προγράμματα τουριστικής συνείδησης από τα υπουργεία Toυρισμού και Παιδείας

Εκπαιδευτικά προγράμματα τουριστικής συνείδησης από τα υπουργεία Πολιτισμού και
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπαιδευτικά προγράμματα τουριστικής συνείδησης ετοιμάζει το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ με το Υπουργείο Παιδείας.

Το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, σχεδιάζουν πυρετωδώς μια νέα εκστρατεία, αυτή τη φορά για την ευαισθητοποίηση των νέων.

Πρόκειται για εκπαιδευτικά προγράμματα που στόχο θα έχουν την καλλιέργεια τουριστικής συνείδησης στη νέα γενιά.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα διαμορφωθούν σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και θα ανακοινωθούν εξειδικευμένα το Φθινόπωρο. Αποτελούν συνέχεια και μετεξέλιξη της καμπάνιας για την ανάπτυξη της τουριστικής συνείδησης που ανακοινώθηκε χθες από το Υπουργείο Τουρισμού. Η συγκεκριμένη καμπάνια θα ολοκληρωθεί μέσα από τέσσερα βίντεο – επεισόδια – με διαφορετικό περιεχόμενο, τα οποία θα αναρτηθούν σταδιακά στο διαδίκτυο και θα προβληθούν στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, ως κοινωνικό μήνυμα. Είναι μια εκστρατεία επικοινωνίας σπονδυλωτή, που σταδιακά μπορεί να φθάσει ως μήνυμα και στους νέους και τις νέες. Για το λόγο αυτό έγινε και η επιλογή animation για ολόκληρη την καμπάνια.

Συμφωνά με τα πρώτα στοιχεία η καμπάνια ευαισθητοποίησης του υπουργείου Τουρισμού έτυχε θερμής υποδοχής. Ικανοποίηση εξέφρασαν και οι επαγγελματίες του τουρισμού, που συμφωνούν τόσο με την ανάγκη διαμόρφωσης τουριστικής συνείδησης όσο και με την επέκταση της στη νέα γενιά. Στα συν της καμπανιάς περιλαμβάνεται το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος υλοποίησης της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ