Οι Βρετανοι θα ασημώσουν όλα τα μωρά που θα γεννηθούν μαζί με το βασιλικό βρέφος - iefimerida.gr

Οι Βρετανοι θα ασημώσουν όλα τα μωρά που θα γεννηθούν μαζί με το βασιλικό βρέφος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γέννηση του παιδιού του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στην Αγγλία είναι το απόλυτο γεγονός για το 2013. Ολοι στο Νησί περιμένουν την άφιξη του... βασιλικού βρέφους – προσδιορίζεται για τα μέσα Ιουλίου - και στοιχηματίζουν αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι, αφού το φύλο του ως τώρα δεν έχει αποκαλυφθεί.

Η εταιρία «The Royal Mint» την ημέρα γέννησης του μωρού για γούρι θα μοιράσει από ένα ασημένιο νόμισμα σε όλα τα παιδιά που θα γεννηθούν σε όλα τα μαιευτήρια της χώρας. Συνολικά έχουν ετοιμαστεί 2013 (συμβολίζουν τη χρονολογία) νομίσματα, τα οποία θα είναι τοποθετημένα σε ροζ ή μπλε βελούδινο κουτί.

Το νόμισμα πάνω του θα έχει τη ασπίδα του Βασιλικού Στρατού, τα Τρία Λιοντάρια, το Σκοτσέζικο Λιοντάρι, αλλά και την άρπα την Ιρλανδίας. Στην Μεγάλη Βρετανία το να σταυρώσεις την παλάμη ενός νεογέννητου με ασήμι θεωρείται ευχή υγείας και πλούτου για όλη τους τη ζωή.

«Η γέννηση του Βασιλικού βρέφους είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός, όχι μόνο για το Βασιλικό ζευγάρι, αλλά για όλο το έθνος, δεδομένου ότι ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε άλλο ένα επίτευγμα της κοινής μας ζωής», είπε ο Σέιν Μπίστ, υπεύθυνος της «The Royal Mint»αναφερόμενος στην κίνηση της εταιρείας του.

Οσοι γίνουν γονείς εκείνη τη μέρα έχουν περιθώριο 60 ημερών για να επικοινωνήσουν με την Royal Mint προκειμένου να τους δοθεί το συλλεκτικό γούρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ