Μείωση της διαθεσιμότητας στους 9 μήνες η αντιπρόταση Μητσοτάκη στην Τρόικα - iefimerida.gr

Μείωση της διαθεσιμότητας στους 9 μήνες η αντιπρόταση Μητσοτάκη στην Τρόικα

Μείωση διαθεσιμότητας στους 9 μήνες η αντιπρόταση Μητσοτάκη στην Τρόικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μειωθεί ο χρόνος διαθεσιμότητας στους εννιά από τους 12 μήνες -που ισχύει σήμερα- προτείνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην Τρόικα προκειμένου να γίνει αποδεκτό το αίτημα για παράταση της κινητικότητας.

Kατά τη σημερινή συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου με την τρόικα -και προκειμένου το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να εξασφαλίσει την παράταση για υπαγωγή 12.500 υπαλλήλων σε κινητικότητα έως τα τέλη Σεπτεμβρίου- προτάθηκε από το υπουργείο να υπάρξει ανάλογη με την καθυστέρηση μείωση του χρόνου παραμονής των υπαλλήλων στη διαθεσιμότητα.

Mε απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι προτείνεται οι 12.500 υπάλληλοι, που θα υπαχθούν σε κινητικότητα, να πληρωθούν με το 75% του μισθού για μικρότερο χρονικό διάστημα των 12 μηνών που ο νόμος ορίζει.

Μετά το πέρας του καθορισμένου χρονικού διαστήματος, οι υπάλληλοι ή θα έχουν μεταταχθεί ή θα απολυθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ