Ντρις Βαν Νότεν: Ένας sui generis σχεδιαστής από άλλον πλανήτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ντρις Βαν Νότεν: Ένας sui generis σχεδιαστής από άλλον πλανήτη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πάντα στο ενδυματολογικό σύμπαν αυτού του σχεδιαστή, από την εκκεντρική κομψότητα των ρούχων του μέχρι το αισθητικό περιτύλιγμα των shows του είναι βαφτισμένα στην κολυμπήθρα της καλώς συγκερασμένης αντίστιξης.

Απόδειξη (ακόμη μία) η παρουσίαση της κολεξιόν ανδρικών ρούχων του για το 2014 στο Παρίσι: στο βάθος της παλιάς βιομηχανικής αποθήκης οι τοίχοι είναι καλυμμένοι με μεγάλων διαστάσεων φύλλα στο χρώμα του χρυσού που παράγουν αντανακλάσεις και παραμορφώσεις του φωτός και των μορφών.

Μπροστά τους ένας στρατός από μοντέλα ενδεδυμένα με παραλλαγές λουλουδάτων prints, το καθένα αντλημένο από μία διαφορετική ιστορική περίοδο.

Διάχυτο σε όλο το χώρο ένα παράδοξο ηχητικό περιβάλλον που επιβάλει στους θεατές την εμπειρία ενός υψηλού κοντράστ: μία τυμπανίστρια με το όνομα Σίντι Σαντάνα ανοίγει το show με ένα αργό ρυθμό, ο οποίος έρχεται σε τέλεια διαφωνία με το ρυθμό των μοντέλων.

Ενδιαφέρουσες στιγμές που προσφέρουν στο θεατή κάτι σπάνιο για show μόδας: περίσκεψη, προβληματισμό και μία περίεργη αίσθηση εγρήγορσης...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ