«Όταν πήγα να συναντήσω την βασίλισσα ήμουν γυμνή», δηλώνει η Κάρλα Μπρούνι - iefimerida.gr

«Όταν πήγα να συναντήσω την βασίλισσα ήμουν γυμνή», δηλώνει η Κάρλα Μπρούνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την επίσκεψή της στην βασίλισσα της Αγγλίας στο πλευρό του Νικολά Σαρκοζί μίλησε η Κάρλα Μπρούνι στην πρώην μοντέλο και νυν δημοσιογράφο και φωτογράφο Έλενα Κρίστενσεν.

«Όταν πήγα να συναντήσω την βασίλισσα ήμουν παντού πρωτοσέλιδο. Και παντού γυμνή. Εγώ απλά συνόδευσα τον άντρα μου σε μια επίσκεψη και κάθε βρετανική εφημερίδα με είχε εξώφυλλο γυμνή. Τουλάχιστον ήταν μια φωτογραφία από τότε που ήμουν 24 ετών και είχα καλό σώμα». Αυτό δήλωσε η Κάρλα Μπρούνι στην συνέντευξη της στο περιοδικό DuJour που έγινε με αφορμή το νέο της άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία αναφέρεται η Κάρλα είναι αυτή, την οποία την έβγαλε την εποχή που έβγαινε με τον Μικ Τζάγκερ και που πλέον κοσμεί την προσωπική συλλογή ενός Κινέζου συλλέκτη.

Μάλιστα η συγκεκριμένη φωτό έφτασε στο σημείο να γίνει -πάντα χωρίς την άδειά της- έμπνευση και για πάνινη τσάντα για ψώνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ