Τα ζώδια της Πέμπτης 4 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 4 Ιουλίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 4 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν κινηθείτε έξυπνα θα δείτε ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι πιθανότητες για αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις αλλά και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι πολύ μεγάλες. Στα αισθηματικά, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας. Στα οικονομικά σας, θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και δημιουργήσετε καινούργια χρέη.

Ταύρος

Ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα που θα πρέπει να λυθούν με την άμεση παρέμβασή σας. Κινηθείτε ευέλικτα και εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν γιατί οι επόμενοι μήνες θα είναι λίγο πιεστικοί. Οι ελεύθεροι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας. Στα επαγγελματικά σας μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Δίδυμοι

Έντονη επαγγελματική δραστηριότητα προβλέπεται για εσάς αυτό το διάστημα. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την λήψη αποφάσεων γιατί υπάρχει πιθανότητα αν δεν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες να έχετε μπερδέματα και ανατροπές στην πορεία. Παράνομες ή κρυφές σχέσεις μπορεί να αποκαλυφθούν με ανυπολόγιστο κόστος. Προσπαθήστε να μην λειτουργείτε κάτω από πίεση και βιασύνη, γιατί θα κάνετε λάθη που αργότερα θα μετανιώσετε. Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να επιλύσετε τις διαφορές σας με το διάλογο αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις προστριβές. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα ζήσετε όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος, που θα σας ανανεώσουν. Στη δουλειά σας, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, σκεφτείτε σοβαρά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και εκμεταλλευτείτε τυχόν ευκαιρίες. Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και θα δείτε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Λέων

Υπερβολές, λάθη τακτικής καθώς και αντιπαραθέσεις φαίνεται ότι θόλωσαν την αντικειμενικότητά σας σε πολλές περιπτώσεις μέσα στον καυτό μήνα του καλοκαιριού. Φίλοι, συλλογική δουλειά, μελλοντικοί στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν και ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Φροντίστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, για να κάνετε σωστές κινήσεις. Φροντίστε στα επαγγελματικά σας να είστε προσεκτικοί. Χρειάζεται να μιλήσεις και να νιώσεις πιο ήρεμα σε σχέση με τον σύντροφό σου.

Παρθένος

Δεν θα λείψουν όμως και σε εσάς οι προκλήσεις γύρω από εργασιακά θέματα. Η ενεργητικότητα σας οδηγεί στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και οι ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα σας δημιουργούν άγχος. Προετοιμάστε κατάλληλα και οργανωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στα συναισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε άλλο ένα βήμα και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε το δεσμό σας.

Ζυγός

Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε κάποια από τα επαγγελματικά σας σχέδια αυτήν την περίοδο. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, κεραυνοβόλους έρωτες μέχρι και επίσημες δεσμεύσεις για πολλούς από εσάς. Οι περισσότεροι από εσάς έχουν βάλει στόχο να κατακτήσουν μια καλύτερη επαγγελματική θέση και να ξέρετε ότι το πλανητικό σύστημα σας ευνοεί. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έχετε μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με το σύντροφο σας.

Σκορπιός

Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι, γιατί τώρα μπορείς να βρεις το ταίρι των ονείρων σου. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σας βοηθήσουν στο ξεκαθάρισμα που θέλετε να κάνετε και θα πάρετε τα πάνω σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια νέα γνωριμία από τον εργασιακό σας χώρο που θα σας αναστατώσει. Παράλληλα δεν αποκλείετε να υπάρξουν και κάποιες ανατροπές ή και καθυστερήσεις σε συμφωνίες, συναντήσεις, ταξίδια. Σχεδία στόχοι και επιδιώξεις είτε ανατρέπονται είτε καθυστερούν.

Τοξότης

Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα. Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Κάντε απλά λίγο υπομονή. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο ή και τα παιδιά, ενώ ευνοούνται και τα δημιουργικά σχέδια. Η εβδομάδα αυτή προσφέρετε για να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν. Ο ερωτικός τομέας δέχεται ευνοϊκές επιρροές και εξαρτάται από εσάς αν θέλετε να βιώσετε περιπέτειες και συναρπαστικές καταστάσεις, ειδικά οι αδέσμευτοι. Ορισμένα χρήματα που περιμένατε και είχαν καθυστερήσει, τώρα θα τα εισπράξετε. Στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχθείτε αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς και ύπουλα χτυπήματα από τους συνεργάτες σας.

Υδροχόος

Θα ξεκαθαρίσετε με το φιλικό σας κύκλο και θα κρατήσετε δίπλα σας ανθρώπους που είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Θα πρέπει να οργανωθείτε για να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας και να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Παράλληλα θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Παρεξηγήσεις και εντάσεις δε θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή. Φροντίστε λοιπόν να είστε όσο μπορείτε πιο αντικειμενικοί, πριν προχωρήστε σε αποφάσεις.

Ιχθείς

Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Εξετάστε όλους τους όρους και μετά προχωρήστε. Μεταθέστε οποιαδήποτε οικονομική διεκπεραίωση περιουσιακών ή κληρονομικών θεμάτων που θα σας απασχολήσουν για αργότερα για να αποφύγετε τυχόν εμπόδια και κακοτοπιές. Οι προοπτικές είναι θετικές και όσοι από εσάς έχετε κάνει τις κατάλληλες προεργασίες θα διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς. Στα οικονομικά σας τα άστρα προβλέπουν ότι θα είστε πολύ επιρρεπείς με την διαχείριση των χρημάτων σας και τα χρέη σας θα διογκωθούν και άλλο...Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε τρίτους γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην τα πάρετε πίσω ποτέ.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ