Κριστιάνο Ρονάλντο: Μου λείπει η Αγγλία και η Μάντσεστερ - iefimerida.gr

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μου λείπει η Αγγλία και η Μάντσεστερ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μου λείπει η Αγγλία και η Μάντσεστερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγαπήθηκε όσο λίγοι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μέσα σε έξι χρονιές στο Ολντ Τράφορντ κατάφερε να δημιουργήσει ένα θρύλο γύρω από το όνομά του. Παράγοντες, προπονητές, συμπαίκτες και οπαδοί τον έκαναν να νιώσει την Μάντσεστερ σαν δεύτερη οικογένειά του και αυτό φαίνεται πως δεν το έχει ξεχάσει ο Πορτογάλος σταρ.

Οι χρονιές του στη «βασίλισσα» είναι εξαιρετικές, ωστόσο αρκετές φορές ακούστηκε ότι η διάθεση του δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Με όλα αυτά γνωστά, οι νέες δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο ταράζουν τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι. Όταν ρωτήθηκε για την Μάντσεστερ είπε χαρακτηριστικά: «Μου λείπει το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ήταν από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου όταν βρισκόμουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλοι ξέρουν πως αυτός ο σύλλογος βρίσκεται ακόμα στην καρδιά μου και ειλικρινά μου λείπει.»

Ωστόσο συμπλήρωσε ότι «Τώρα η ζωή μου είναι στην Ισπανία και μου αρέσει το ίδιο πολύ κι εδώ. Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Για την ώρα είμαι πραγματικά χαρούμενος στο ισπανικό ποδόσφαιρο.»

Ο Πορτογάλος σταρ συνεχίζει να μην ανανεώνει με την Ρεάλ Μαδρίτης και σε συνδυασμό με δηλώσεις όπως η τελευταία που έδωσε το μέλλον του στην Ισπανία μόνο βέβαιο δεν είναι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ