ΣΥΡΙΖΑ: Προχωρούν χωρίς δισταγμό και ντροπή και σε νέο Μνημόνιο - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Προχωρούν χωρίς δισταγμό και ντροπή και σε νέο Μνημόνιο

ΣΥΡΙΖΑ: Προχωρούν χωρίς δισταγμό και ντροπή και σε νέο Μνημόνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εχουμε χάσει το μέτρημα για το πόσες φορές έχει επαναληφθεί το ίδιο μνημονιακό σίριαλ, που επανέρχεται ύστερα από ένα μικρό διαφημιστικό διάλειμμα με επενδύσεις και ανάπτυξη αλά Σαμαρά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την Τρόικα.

Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στο κυβερνητικό στρατόπεδο, η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει πως «η κυβέρνηση των προθύμων προχωρά, από τις υποσχέσεις για ανάκαμψη, στους εκβιασμούς περί μνημονιακού μόνοδρομου λιτότητας, χωρίς κανέναν δισταγμό και κανένα ίχνος ντροπής».

«Οι απολύσεις, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, η διάλυση της υγείας και της παιδείας, οι εξοντωτικοί φόροι συνιστούν το περιβόητο success story της κυβέρνησης, ή αλλιώς τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση του αδηφάγου χαρακτήρα του μνημονίου, όπου σε κάθε βήμα της εφαρμογής του προαναγγέλλεται ένα νέο μνημόνιο, με ακόμα πιο εξοντωτικά μέτρα. Δεν μπορούν να κρυφτούν άλλο από τον ελληνικό λαό πίσω από τους εκβιασμούς και τα ψέματα. Τα μνημονιακά καύσιμα έχουν τελειώσει και η κοινωνία θα τους δώσει εισιτήριο άνευ επιστροφής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ