Πάτρα: 38χρονος έβγαλε τα μάτια της 71χρονης μητέρας του - iefimerida.gr

Πάτρα: 38χρονος έβγαλε τα μάτια της 71χρονης μητέρας του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οικογενειακό δράμα στην Πάτρα. Ενας 38χρονος επιτέθηκε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στην 71χρονη μητέρα του και της έβγαλε τα μάτια. Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές του γιου και της τραυματισμένης μητέρας του ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, άνδρες της Αμεσης Δράσης, που έφθασαν στο σπίτι, κατάφεραν να συλλάβουν τον 38χρονο, ο οποίος ωστόσο για να διαφύγει πήδηξε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Την ίδια ώρα ασθενοφόρο παρέλαβε τη μητέρα, η οποία αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στην οφθαλμολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο δράστης διακομίστηκε αρχικά στο ίδιο νοσοκομείο και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών στην Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου Πατρών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ