Focus: Κι άλλο κούρεμα; Ξεχάστε το, κύριε Χατζηδάκη! - iefimerida.gr

Focus: Κι άλλο κούρεμα; Ξεχάστε το, κύριε Χατζηδάκη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πεποίθηση του Κωστή Χατζηδάκη ότι η Ελλάδα θα εξασφαλίσει και νέο κούρεμα, όπως εκφράστηκε χθες στην εφημερίδα Die Welt, προκαλεί την έντονη κριτική του Focus που απαντά με επιθετικό στυλ.

«Και θέλει να μας πει ο υπουργός ότι όλα πάνε καλά στην Ελλάδα;» γράφει το σχόλιο. «Ισως κάποτε η διεθνής κοινότητα παραδεχθεί πως χωρίς ένα δεύτερο κούρεμα δεν γίνεται, ακόμα και εάν είναι τόσο επώδυνο. Το μεγαλύτερο μέρος των ελληνικών χρεών βρίσκεται στο δημόσιο τομέα και έτσι αυτή τη φορά θα την πληρώσουν κυρίως οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι».

To περιοδικό επισημαίνει επίσης: «Η Αθήνα παραδέχεται ότι η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ απέτυχε, η πώληση του ΟΠΑΠ δεν προχωράει. Το πρόσφατο κλείσιμο του κρατικού ραδιοσταθμού κόστισε στην κυβέρνηση έναν εταίρο. Οι τράπεζες ψυχορραγούν και σχεδόν τα δύο τρίτα των νέων είναι άνεργοι. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η εφημερίδα Καθημερινή γράφει πως η έκθεση της τρόικας για την πρόοδο της Αθήνας αναφέρει ότι δεν πληρείται ούτε μία προϋπόθεση για να δοθεί η επόμενη δόση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ