Χωρίς καθόλου εσώρουχα πήγε η Ριάνα στην επίδειξη του Chanel [εικόνες] - iefimerida.gr

Χωρίς καθόλου εσώρουχα πήγε η Ριάνα στην επίδειξη του Chanel [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο κουμπιά ήταν το μοναδικό πράγμα που στεκόταν ανάμεσα στην Ριάνα και την απόλυτη γύμνια, με την τραγουδίστρια να επιλέγει να εμφανισθεί φορώντας μόνο μια μακριά ζακέτα στην επίδειξη του οίκου Chanel που έλαβε χώρα στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού.

Μια ακόμη απόδειξη ότι πάσχει από προχωρημένη επιδειξιομανία έδωσε η Ριάνα που προσπάθησε -και κατάφερε- να κλέψει την παράσταση από τα δίμετρα μοντέλα που έδειχναν τις τελευταίες δημιουργίες του οίκου Chanel πάνω στην πασαρέλα.

Χωρίς καθόλου εσώρουχα πήγε η Ριάνα στην επίδειξη του Chanel [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Πως; Μα φυσικά με το να εμφανισθεί χωρίς εσώρουχα, φορώντας μόνο μια μακριά ζακέτα, πέρλες στο λαιμό, γόβες και κρατώντας ένα μπεζ τσαντάκι του οίκου Chanel.

Χωρίς καθόλου εσώρουχα πήγε η Ριάνα στην επίδειξη του Chanel [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Προς τιμήν της τα κατάφερε μια χαρά να μην αποκαλύψει ούτε το στήθος της, ούτε το αιδοίο της. Κάτι που χρειάστηκε, όπως βλέπετε, μεγάλη και φιλότιμη προσπάθεια.

Χωρίς καθόλου εσώρουχα πήγε η Ριάνα στην επίδειξη του Chanel [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ chanel εσώρουχα ριάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ