Θύμα άγριου βιασμού έπεσε διάσημη τραγουδίστρια - iefimerida.gr

Θύμα άγριου βιασμού έπεσε διάσημη τραγουδίστρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες τα πιο «πιπεράτα» αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία της Τζένι Ριβέρα, της Μεξικανής τραγουδίστριας οι δίσκοι της οποίας έχουν πουλήσει συνολικά πάνω από 20.000.000 αντίτυπα και η οποία έχασε την ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα πριν από ένα χρόνο.

«Μια σκοτεινή νύχτα του Ιανουαρίου του 1997, στο πίσω κάθισμα ενός λευκού sports car, η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Μετά από τα γυρίσματα του πρώτου μου βιντεοκλίπ για το "La Chacalosa" με κυνήγησαν στο αυτοκινητόδρομο τρεις άντρες σε ένα sports car. Ένας από αυτούς ήταν κάποιoς το φλερτ του οποίου είχα αποκρούσει λίγες ώρες πιο πριν. Εκείνος ήταν που με βίασε. Όταν, αφού τελείωσε, με πέταξε στο πεζοδρόμιο, από μέσα μου ευχαριστούσα τον θεό γιατί η δοκιμασία μου είχε πια τελειώσει. Αλλά η ζημιά είχε πια γίνει».

Αυτό γράφει η Τζένι Ριβέρα, τεράστιου βεληνεκούς σταρ σε όλη την Λατινική Αμερική, στην αυτοβιογραφία της που εκδόθηκε πριν από λίγες μέρες στην επέτειο των 44ων γενεθλίων της.

Εκεί που επίσης μιλάει -με αφοπλιστική ειλικρίνεια- και για ευχάριστα πράγματα όπως τον ερωτά της για τον Φερνάρντο Πελόν, την μια και μοναδική αγάπη της ζωής της. Τον άνθρωπο που της χάρισε τον πρώτο οργασμό της όταν ήταν 33 ετών. Τον ίδιο που την σύστησε με τον κόσμο των μαλακών ναρκωτικών.

Η Ριβέρα έχασε την ζωή της τον Δεκέμβριο του 2012 όταν το lear jet στο οποίο επιβιβάστηκε -μετά από μια συναυλία που έδωσε στην πόλη Μοντερέι- έπεσε σκοτώνοντας τον πιλότο, την ίδια και την συνοδεία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Huffington Post My way Τζένι Ριβέρα Unbreakable-My Story
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ