Τρέλα με το «βασιλικό μωρό» στη Βρετανία – Δύο εβδομάδες πριν από την «άφιξη» δημοσιογράφοι στρατοπέδευσαν στο μαιευτήριο - iefimerida.gr

Τρέλα με το «βασιλικό μωρό» στη Βρετανία – Δύο εβδομάδες πριν από την «άφιξη» δημοσιογράφοι στρατοπέδευσαν στο μαιευτήριο

Τρέλα με το «βασιλικό μωρό» στη Βρετανία – Δύο εβδομάδες πριν από την «άφιξη» δη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρακολουθώντας τους κανείς θα μπορούσε να πιστέψει ότι πρόκειται για ασκήσεις... στρατιωτικής επιχείρησης. Τέτοια οργάνωση και προνοητικότητα δείχνουν φωτογράφοι και καμεραμάν οι οποίοι ήδη έχουν πάρει θέση έξω από το μαιευτήριο στο οποίο θα ακουστεί το πρώτο κλάμα του «βασιλικού μωρού». Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να γεννήσει στις 13 Ιουλίου.

Ηδη ένα τμήμα του πεζοδρομίου έξω από το μαιευτήριο έχει αποκλειστεί με κάγκελα. Ταινίες, αυτοκόλλητα που ορίζουν τη θέση κάθε πρακτορείου ειδήσεων και τηλεοπτικού δικτύου. Σκάλες, προκειμένου όλοι να έχουν ορατότητα τη στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα βγουν από το μαιευτήριο με το μωρό τους. Και βέβαια, ήδη έχουν ξεκινήσει οι «σκοπιές».

Το Associated Press ήταν από τους πρώτους που έπιασαν θέση. Αφού πέρασαν καλώδια και τοποθέτησαν μικρόφωνα, μοίρασαν τις 12ωρες βάρδιες. Οπως λέει ένας από αυτούς, ο Κρις Μπουρζίνσκι, δεν τον πτοεί το γεγονός ότι στα 61 του και έχοντας αναρίθμητες αποστολές σε εμπόλεμες ζώνες τώρα είναι στην αναμονή για τα γεννητούρια. «Δεν με ενοχλεί. Οσο περισσότερο περιμένω, τόσα περισσότερα χρήματα θα βγάλω», απαντά κυνικά.

Αλλωστε έχουν βρει τον τρόπο για να «σκοτώνουν» την ώρα τους. Στοιχηματίζουν μεταξύ τους για ότι έχει σχέση με το «βασιλικό μωρό». Πάνω από όλα όμως, για την ημέρα που θα αποφασίσει να έρθει στον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ