Εχασε από το Ουζμπεκιστάν και αποκλείστηκε η Εθνική Νέων [βίντεο] - iefimerida.gr

Εχασε από το Ουζμπεκιστάν και αποκλείστηκε η Εθνική Νέων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από εκεί που δεν το περίμενε την «πάτησε» η Εθνική Νέων που ως τώρα έκανε εξαιρετικό τουρνουά, αφού έχασε από το Ουζμπεκιστάν με 3-1. Κάπου εκεί είδε τις ελπίδες της για νέα διάκριση, μετά την περσινή συμμετοχή στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, να σβήνουν.

Τίποτα δεν πήγε καλά στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής Νέων στο Μουντιάλ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε στον αγώνα χωρίς να δείχνει ιδιαίτερο πάθος, υποτιμώντας μάλλον τις δυνατότητες των Ασιατών.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού καμία ομάδα δεν έκανε σημαντικές ευκαιρίες, μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Στο 27' η ελληνική άμυνα «κοιμήθηκε», βγήκε η σέντρα από τα αριστερά και ο Μακστάλιεφ με φοβερό τελείωμα, «εκτέλεσε» τον Καπίνο για το 1-0.

Η Εθνική ξύπνησε και η απάντηση δεν άργησε να έρθει, αφού στο 33' ο Διαμαντάκος κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σταφυλίδης. Στη συνέχεια όμως ακολούθησε το ίδιο ακριβώς «μοτίβο».

Ο ρυθμός ξαναέπεσε και οι δύο ομάδες δεν δημιουργούσαν καθόλου φάσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό, σε μία ανύποπτη φάση, ο Κουρμπέλης έκανε ανόητη ενέργεια, που στοίχισε στην ομάδα ένα πέναλτι και στον ίδιο την 2η κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σεργκέεβ, ο οποίος νίκησε τον Καπίνο και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του στο 60'.

Από εκεί και πέρα η Εθνική παρέδωσε τα όπλα αφού δεν έβρισκε διαδρόμους έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα. Το τελειωτικό ήρθε 20 λεπτά αργότερα, όταν ο Κωνσταντινίδης... ακολούθησε το κακό παράδειγμα του Κουρμπέλη και έστειλε ξανά τους Ουζμπέκους στην άσπρη βούλα. Ο Ραχμάνοφ ανέλαβε την εκτέλεση και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει, κλειδώνοντας παράλληλα την πρόκριση για την ομάδα του.

Ετσι το ταξίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τελείωσε άδοξα, αφού μετά την μεγάλη πρόκριση ακολούθησε η μεγάλη ήττα από τους Ουζμπέκους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ελλάδα: Καπίνο, Σταφυλίδης, Κωνσταντινίδης, Κουρμπέλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (58' Μπουγαΐδης), Φουρλάνος, Μπουχαλάκης (68' Μπακασέτας), Κολοβός, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος

Στον πάγκο: Μαρινάκης, Πέλκας, Διούδης, Γιαννακόπουλος, Λυκογιάννης, Ράνος, Κούρος, Γούτας

Ουζμπεκιστάν: Αμάνοφ, Σαμσιτντίνοφ, Ρακμάνοφ, Γιουλντάσοφ, Φομίν, Μακστάλιεφ, Κόζακ (81' Ουρινμπόεφ), Τουράποφ, Σεργκέεφ (84' Κακίμοφ), Ουμπαγντουλάεφ, Σαρμπικοντιάεφ

Στον πάγκο: Μασαρίποφ, Γιουσούποφ, Τουρσουνμπάεφ, Καπάντζε, Σανακούλοφ, Αμπντουλάγιεφ, Μιρσοάτοφ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ