O φυγάς Έντουαρντ Σνόουντεν έγινε το ...πρόσωπο γερμανικής εταιρείας εσωρούχων - iefimerida.gr

O φυγάς Έντουαρντ Σνόουντεν έγινε το ...πρόσωπο γερμανικής εταιρείας εσωρούχων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γερμανική εταιρία εσωρούχων Blush Berlin έψαχνε ένα τρόπο να κάνει γνωστή τη νέα της καμπάνια και το βρήκε στο πρόσωπο του Έντουαρντ Σνόουντεν.

Όλη η επικαιρότητα στρέφεται γύρω του από τη στιγμή που αποκάλυψε το σκάνδαλο της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και αυτό δεν το άφησε να πάει χαμένο το «πονηρό» τμήμα μάρκετινγκ της γερμανικής εταιρίας.

Τοποθέτησε μια ημίγυμνη γυναίκα δίπλα στο όνομα του Έντουαρντ Σνόουντεν προσθέτοντας τα λόγια «έχεις πολλά να αποκαλύψεις ακόμη».

Δεν σταματά όμως εδώ η έξυπνη διαφήμιση των Γερμανών αφού σε νέα φωτογραφία προκαλεί και την Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) προτρέποντας τη να «αγοράσει τα εσώρουχα και όχι απλά να τα...παρακολουθεί.»

Τέλος, η Blush Berlin βρήκε και τον τρόπο να ευχαριστήσει τον πρωταγωνιστή της καμπάνιας της, προσφέροντας του άσυλο στα μαγαζιά της και τάζοντας του μια σαμπάνια και ένα αναπαυτικό κρεβάτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ