Η Κομισιόν διαψεύδει το Reuters: Οχι, δεν δώσαμε τελεσίγραφο τριών ημερών στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Η Κομισιόν διαψεύδει το Reuters: Οχι, δεν δώσαμε τελεσίγραφο τριών ημερών στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κομισιόν διαψεύδει ότι έχει δώσει διορία τριών ημερών στην Ελλάδα για να πείσει τους δανειστές της ότι θα μπορέσει να ''πιάσει'' τους στόχους που υπάρχουν στη πρόγραμμα διάσωσης.

Σε αποκλειστικό του δημοσίευμα το Reuters αναφέρει ότι σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει πρόβλημα με την καταβολή της επόμενης δόσης από το ΔΝΤ.

Το ρεπορτάζ του Reuters αναφέρει πως «η Αθήνα και οι δανειστές της συνεχίζουν τις συζητήσεις για το δάνειο διάσωσης ύψους 8,1 δισ. ευρώ μετά από δύο εβδομάδες», λόγω του «λουκέτου» στην ΕΡΤ το οποίο όπως αναφέρεται «παραλίγο να ρίξει την κυβέρνηση».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Κομισιόν Σάιμον Ο΄Κόνορ, «το μόνο που είναι αλήθεια είναι ότι για να μπορέσει το Eurogroup να λάβει απόφαση ή να καταλήξει σε πολιτική συμφωνία την ερχόμενη Δευτέρα οι συζητήσεις στην Αθήνα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί νωρίτερα».
«Δεν έχουμε θέσει καμία προθεσμία», πρόσθεσε, αναφερόμενος στο σχετικό τηλεγράφημα του Reuters και είπε ότι πρόκειται για μια ιστορία «που βγαίνει από το πουθενά».
Ερωτηθείς, για την πορεία των συζητήσεων στην Αθήνα ο ίδιος εκπρόσωπος τόνισε ότι πάγια θέση της Επιτροπής είναι να μην σχολιάζει τις διαπραγματεύσεις όταν βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ