Τα δύο μικρότερα φεγγάρια του Πλούτωνα που εντόπισε πέρσι το τηλεσκόπιο Χαμπλ και είχαν αρχικά ονομαστεί P4 και P5 απέκτησαν ονόματα μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία.
Οπως και τα άλλα τρια γνωστά φεγγάρια του μικροσκοπικού πλανήτη, ο Χάροντας, η Νύκτα και η Υδρα, έτσι και τα P4 και P5 απέκτησαν ονόματα εμπνευσμένα από τον «Κάτω Κόσμο»
της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.
Το Ρ4 ονομάστηκε Κέρβερος και το Ρ5 Στύγα, από την Διεθνή Αστρονομική Ένωση (IAU) που είναι υπεύθυνη για την ονοματοδοσία των ουρανίων σωμάτων.
Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Κέρβερος ήταν ο τρικέφαλος σκύλος φύλακας του Αδη, ενώ η Στύγα (Στυξ) το ποτάμι που χώριζε τον κόσμο των ζωντανών από των νεκρών.
Ο Κέρβερος ανακαλύφθηκε το 2011 και η Στύγα το 2012 με τη βοήθεια του διαστημικού τηλεσκοπίου Χαμπλ, ενώ το 2015, αναμένεται να περάσει από τον Πλούτωνα για πρώτη φορά ένα σκάφος, το «Νέοι Ορίζοντες» της NASA και είναι πιθανό α αποκαλύψει και άλλους μικρότερους δορυφόρους που ξέφυγαν από την παρατήρηση του Χαμπλ.
Η επιλογή των ονομάτων για τα δύο μικρά φεγγάρια έγινε μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας, στην οποία συμμετείχαν περίπου 500.000 άτομα, ωστόσο το όνομα «Κέρβερος» ήρθε δεύτερο σε δημοτικότητα και η «Στύγα» τρίτη. Πρώτο σε προτιμήσεις ήταν το όνομα «Βουλκάν» ο αντίστοιχος θεός Ήφαιστος των αρχαίων Ρωμαίων, αλλά και το όνομα του Σποκ από το Σταρ Τρεκ.
Ωστόσο, τα μέλη της IAU αποφάσισαν να παραβλέψουν το όνομα «Βουλκάν» αφού έχει χρησιμοποιηθεί ξανά στην αστρονομία και επίσης ο συγκεκριμένος θεός δεν σχετιζόταν άμεσα με τον Πλούτωνα.