Ακυρώνεται η δεύτερη μέρα του 2310 Festival - iefimerida.gr

Ακυρώνεται η δεύτερη μέρα του 2310 Festival

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H δεύτερη ημέρα του 2310 Festival, Πέμπτη, 7 Ιουλίου με James, Suede, Subways, My Excuse ακυρώνεται. Οι James και οι Suede, θα δώσουν ξεχωριστές συναυλίες στην Ελλάδα το φθινόπωρο. Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο νέες συναυλίες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες. Η πρώτη ημέρα του 2310 Festival (Τετάρτη, 6 Ιουλίου με Judas Priest, Whitesnake, Firewind, Roxy Bitch) θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Η προπώληση των εισιτηρίων για την πρώτη ημέρα συνεχίζεται προς 45 ευρώ στο www.ticketarena.gr και τα καταστήματα Public και Tickethouse. Την ημέρα της συναυλίας, τα εισιτήρια θα πωλούνται μόνο από τα ταμεία του Καυτανζογλείου προς 50 ευρώ.

Το πρόγραμμα των εμφανίσεων των συγκροτημάτων για την Τετάρτη, 6 Ιουλίου είναι το εξής:

Τετάρτη, 6 Ιουλίου:
Roxy Bitch 18.00 - 18.25
Firewind 18.45 - 19.30
Whitesnake 20.00 - 21.15
Judas Priest 21.45 -00.00

Επιστροφή εισιτηρίων δεύτερης ημέρας

Οι κάτοχοι εισιτηρίων της δεύτερης ημέρας θα επιστρέφουν τα εισιτήριά τους στα σημεία προπώλησης απ' όπου τα προμηθεύτηκαν. Οι ημερομηνίες επιστροφής των εισιτηριών θα ανακοινωθούν άμεσα.

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ακύρωση suede james Subways My Excuse 2310 Festival
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ